Arctic Monkeys Night 10.11.2017. Normalno Mesto

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Arctic Monkeys Night 10.11.2017. Normalno Mesto
Strahinjića Bana 1, Beograd
10.Nov.2017
BeogradSrbija

Arctic Monkeys Night 10.11.2017. Normalno Mesto

Petak 10. novembar, posvecujemo neponovljivim momcima iz Sheffielda, bendu koji postavlja standarde modernog alternativnog i indie roka. Kategorisan i kao garage i post-punk revival, ovaj bend vec vise od 10 godina przi po sceni predstavljajuci veliku britansku alternativnu zaostavstinu na najbolji moguci nacin.
Fenomenalna harizma ovih momaka predovdjenih frontmenom Alexom Turnerom, kao i fantasticni vizuelno-muzicki dojam koji ostavljaju kroz svoja pojavljivanja kako uzivo, tako i u video spotovima, cini ih jednim od najuspesnijih rok bendova danasnjice. Stoga, alternativci, indie rokeri, i svi zaljubljenici u britansku scenu, kao i svi koji volite dobar rokenrol provod, pravac u Normalo Mesto u petak.

Pocinjemo od 20h, prolazimo kroz diskografiju i pravimo nezaboravnu zurku, uz Alexov side project The Last Shadow Puppets sa fenomenalnim Milesom Kaneom, preko najvecih britpop imena poslednjih 20 godina, pa sve do zabacenih delova americkog i australijskog kontinenta i odlicnih alt, indie i garage izvodjaca.

Ulaz je dz, ali vam zbog velikog interesovanja preporucujemo da rezervisete na vreme, u inbox Normalnog ili na broj 0600288834.

Ogi za pultom, normalna ekipa za sankom i odlicna atmosfera odzvanjace Strahinjicem. Vidimo se u petak!Arctic Monkeys Night 10.11. Normal Place

Friday, November 10th, we dedicate to the unrepeatable guys from Sheffield, a band that sets the standards of modern alternative and indie rock

The entrance is dz, but for great interest we recommend you to book in time, inbox in Normal, or at number 0600288834.

Ogi at the counter, a normal team for a sleigh and a great atmosphere responds to Strahinjic. See you on Friday!


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.