Dnevni Rejv / Topljenje warm Up / 14.04.2019. Nula Pet

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Dnevni Rejv / Topljenje warm Up / 14.04.2019. Nula Pet
Dobračina 30a, Belgrade, Serbia
14.Apr.2019
18:00BeogradSrbija
Topimo se na Dnevnom Rejvu 😎

Ne propustite fantastični Warm Up za spektakl koji nas ocekuje 31. maja na Beogradskom Sajmu uz headlinera – italijanskog DJ i producenta Sam Paganini-a.

Đuskanje startuje u 18h, a svi koji dodju do 19h imaće mogućnost da osvoje 2 karte za Sam Paganini – Topljenje Open Air / 31. Maj

Ulaz je FREE

Line up:
1) Vincent Koelo b2b Aiko Miyuki
2) Groovytech
3) SENSE
4) Aleksandar Adžančić

Vincent Koelo je počeo sa dj-ingom još 1998. godine kada su se vrtele ploče a gramofoni bili pretežno jedina stvar na čemu se radilo. Posle više od 2 decenije iskustva u dj-ingu preferirani žanr mu je tribal-tech. Produkciju radi kao sporedni hobi sa kojim voli povremeno da iznenadi svoje fanove. Godine 2003. je osnovao Into The Groove productions sa ciljem prezentovanja nekih od najboljih izdanja elektronske muzike, od deepa, housea, tech-tribala do techna.
2010. godine Vincent Koelu se pridružuje Aiko Miyuki. Iako preferira nešto tvrđi zvuk, sa svojom pozitivnom energijom se savršeno uklopila u b2b setove po čemu su njih dvoje specifični.

Nemanja Bozic, poznatiji kao Groovytech, dolazi iz Šapca. Iako je dugo u svetu elektronske muzike, sebe opisuje kroz tri godine kada je pored ostalih gostovanja prvi put nastupio u Beogradu u klubu Monsun, gde je i odlučio da nastavi karijeru. Sada nam donosi zvuke rumunskog minimala i micro house-a koje kako kaže najviše voli da predstavi publici.

Stefan Spaic aka SENSE, dolazi iz Priboja, sa dj-ingom se prvi put susreo 2010. godine kada i počinje njegovo interesovanje za elektronsku muziku. Iako se do sada susretao sa raznim žanrovima kao što su techno, progressive i tech house, sebe je u poslednjih godinu dana pronašao u minimal, deep tech i micro house zvuku.

Aleksandar Adžančić, mladi producent i DJ dolazi iz Kosovske Mitrovice. Interesovanje za muziku pokazao je još kao klinac svirajući bubanj, a kasnije se ipak opredeljuje da stane iza „one“ strane pulta i publici predstavi zvuke minimala i micro house-a.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.