Double Date 5 – Ničim izazvan / Detour 09.02.2019. SubBeern Centar

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Double Date 5 – Ničim izazvan / Detour 09.02.2019. SubBeern Centar
Cetinjska 15, Belgrade, Serbia
09.Feb.2019
21:00BeogradSrbija
Ničim izazvan koncertna tradicija se nastavlja!
Peti jubilarni DOUBLE DATE je zakazan!

Novi je datum – 9. februar, novo je mesto – SubBeerni Centar, a novi su i gosti – grupa Detour!

Ulaznice za #DoubleDate5 dostupne su po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22),
u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) i
u Zaokretu (Cetinjska 15).

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ničim izazvan su upravo objavili treći album ,,Aurora“ i njegova promocija desiće se na predstojećem beogradskom koncertu. ,,Aurora“ je nabijena emocijama, a Ničimi su poznati po tome da vole nesebično da ih dele sa publikom – uživo!

Double Date se odigrava već petu godinu zaredom – postao je važna februarska tradicija na kulturnoj mapi prestonice… A začet je spontano:

,,Prvi Double Date pamtićemo po premijernom izvođenju pesme ,,Dalijev brk“. I po Evi Braun! Double Date je rođen tako što smo delili binu sa ljudima čije pesme godinama preslušavamo i volimo“, seća se Ničim izazvana ekipa svog prvog velikog beogradskog nastupa, dok još nisu imali u vidu da će prerasti u tradiciju. I narednih godina nastavili su u istom stilu – da na Double Date zovu bendove koje privatno vole.

,,Na drugi DD doveli smo Silente. To je bio njihov prvi i za sada jedini nastup u Beogradu. A na trećem je bilo tri benda… Jesmo li već rekli da biramo bendove po tome koliko ih privatno volimo? E pa ova dva baš volimo!“

Double Date #3 protekao je uz (Ne)normalne i Volanda Le Mata.

,,Čarobni Voland je omađijao publiku i prvi put je tada nastupio u Beogradu. A sa (Ne)normalnima smo prvi put izveli našu zajedničku pesmu Nečim izazvan“, prisećaju se članovi grupe Ničim izazvan i zaključuju da se na Double Date koncertima ,,sve nešto dešava prvi put“.

Četvrto izdanje desilo se u društvu talentovanog Šljuke i sjajnih muzičara koji prate njegovu priču, a budući da se posle tri Mikser House-a Double Date preselio u Dom omladine Beograda, Ničim izazvani su zaključili još nešto:

,,Shvatili smo da Double Date nije vezan za mesto. Ni za datum. To je sada već tradicija koja može biti bilo gde i bilo kad, i zato: Ničim izazvan i Detour, Subeerni Centar 9.februar!“

Pre grupe Ničim izazvan, na sceni SubBeernog Centra zasijaće DETOUR, bend iz Zagreba, jedan od vodećih pop sastava na hrvatskoj sceni.

,,Detour je bio naša želja još od 2015. godine. Oni su verovatno zvučno najprijatniji bend na našim prostorima, tako skladan i zavodljiv, a uživo zvuče neverovatno“ kaže grupa Ničim izazvan, a publika će u to moći da se uveri na Double Date #5 koncertu u SubBeernom Centru 9. februara.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.