EKV ★ Deca iz vode + Tanja Jovićević 14.02.2019. Božidarac

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
EKV ★ Deca iz vode + Tanja Jovićević 14.02.2019. Božidarac
Radoslava Grujića 3, Belgrade, Serbia
14.Feb.2019
21:00BeogradSrbija
„I boli i boli i boli nas ljubav“ ♥

Tim povodom na dan zaljubljenih Deca iz vode / EKV tribute band project / vam spremaju veliko iznenađenje i prvi put nastupaju zajedno sa specijalnom gošćom Tanjom Jovićević!

Tanja je bila prateći vokal EKV u periodu 1989-1993 kada je učestvovala u snimanju pesama sa poslednja tri albuma i nastupala zajedno sa njima na nekoliko turneja. Praktično je bila pridruženi član EKV-a, a u tom periodu je aktivno pevala i u svom matičnom bendu Oktobar 1864 po kojem je postala najpoznatija. Nakon toga nastavila je svoju samostalnu karijeru i pevala sa raznim bendovima uvek čuvajući sećanje na pesme koje je snimila sa Oktobrom i EKV-om koje je rado izvodila. Posle malo duže pauze svi ljubitelji EKV-a imaće prilke da je čuju uživo!

Udruženje „Deca iz vode“ u okviru koga deluje i bend ima za cilj da sve što izgleda da je bilo nekad, za današnje generacije bude i dalje tu, te u tu svrhu sarađuje sa bivšim članovima EKV-a. Do sada su zajedno sa njima nastupali Srđan Žika Todorović (bubnjar 1987-1990), Ivan Ranković Raka (bubnjar 1985-87), Boško Stanojević (basista 1994). Tanja Jovićević će biti četvrti član EKV-a koji će nastupiti zajedno sa Decom iz vode koji stručna muzička javnost ocenjuje kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao, a potvrdu za to daje svakako učešće bivših članova EKV-a na njihovim koncertima.

Koncert će trajati blizu tri sata i na njemu će se staviti akcenat na pesme koje je Tanja snimala sa EKV-om i na sve one koje imaju kao lajt motiv ljubav ♥

„I kada želim da kažem ja, ja kažem mi, i kada mislim o sebi u stvari mislim o nama!“ Vidimo se 14. februara u Božidarcu! Mi čekamo tvoj glas ♥

Ulaznice u pretprodaji od 5. februara po ceni od svega 500 din u FELIX Shop, TC Sremska i Božidarac Café-u!


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.