Apgrade i DJ Python 26.04.2024. Karmakoma

EVENT IS OVER
Apgrade i DJ Python 26.04.2024. Karmakoma
Poenkareova
26.Apr.2024
23:00BeogradSrbija
Apgrade i DJ Python 26. aprila u klubu Karmakoma!
26. aprila legendarni artist koji je reputaciju jednog od najuzbudljivijih njujorških DJ-eva pretvorio u globalni fenomen stiže na Apgrade. Nakon prvog clubnight-a ove sezone na kojem smo ugostili Objekt-a, imaćemo novu priliku da u prostoru limitiranog kapaciteta slušamo još jednog vrhunskog selektora koji zauzima festivalske headline slotove.
Karijeru koja vrtoglavo raste DJ Python je započeo neumorno opskrbljujući njujorški underground selekcijom koja ne poznaje granice, a DJ-eve produkcijom koja mu je pomogla da brzo pronađe put do najcenjenijih referenci u svetu elektronske muzike.
Nakon debi albuma za njujorški Incienso nastavio je da razvija zvuk kroz inovativno i melodično izdanje “Derretirse”, a kroz nastupe na događajima kao što su Sustain-Release, Unsound, Dekmantel, klubovima poput tokijskog Contact ili londonskih Fabric i Printworks, počeo je da otkriva zvuk koji će definisati “Mas Amable” – album koji se našao na prvom mestu Resident Advisor liste najboljih izdanja 2020. godine. Priznanja su stigla i od Pitchfork-a, The Quietus-a, Boomkat-a, NPR-a i mnogih drugih, pozicionirajući DJ Pythona medju producente čija popularnost prevazilazi okvire žanra.
BBC Radio 1 Essential Mix koji je nedavno snimio je po rečima kritike rani kandidat za DJ miks godine, a u intimnoj atmosferi kluba Karmakoma pridružiće mu se Feloneezy i Bianca Intensa. Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1190 dinara na cooltix.rs, kao i na prodajnim mestima Gigstix.com i Tickets.rs.

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.