ARA MALIKIAN 15.10.2024.MTS dvorana

ARA MALIKIAN 15.10.2024.MTS dvorana
Trg Nikole Pasica
15.Oct.2024
20:00BeogradSrbija

Svetski poznati virtuoz na violini Ara Malikian 15.10.2024.  u MTS dvorani

U mts dvorani u Beogradu 15.oktobra sa početkom u 20h, održaće se nastup  najjedinstvenijeg i najizrazitijeg  violiniste svoje generacije,svetski poznatog Ara Malikiana.

Umetnički stil sviranja violine,njegovo bogato muzičko, iskustvo,kao i inovativni pristup,postali su poseban brend na svetskoj muzičkoj sceni. Koncert Ara Malikijana u MTS dvorani provesti će

publiku kroz različite muzičke stilove,jer Ara na svom repertoaru, osim svog,uključuje i dela širokog spektra muzičara,počev od David Bowie, Johhan Sebastijan Bach,pa sve do Led Zeppelin i Paganini-ja .

Njegova harizmatična ličnost i fenomenalna energija doneli su mu bezbroj nagrada,što ga čini neverovatno traženim muzičarem.Tokom svoje karijere imao je koncerte širom sveta, održao je svoj koncert na stadionu Santjago Bernabeu, a nastupao je sa više od 40 svetski poznati umetnika i ansambala, među kojima je Sting, Londonski kamerni orkestar, Ciriški kamerni orkestar, Moskovski virtuozi, Tokijski simfonijski orkestar i drugi.

Beogradska publika će sigurno biti ganuta 15. oktobra na sceni MTSdvorane.Koncert Are Malikijana  biće jedini koji nema reprizu, zato požurite!


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.