DISCO OPERA 21.03.2024. MTS Dvorana

EVENT IS OVER
DISCO OPERA 21.03.2024. MTS Dvorana
Trg Nikole Pasica
21.Mar.2024
20:00BeogradSrbija

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE!

DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI

Neobičan spoj klasične disco muzike i gvozdene opere odigraće se 21. marta na sceni mts Dvorane u okviru popularnog muzičkog projekta „DISCO OPERA“, koja slovi za spektakl koji spaja različite muzičke žanrove, ali i publiku najrazličitijih senzibiliteta.

Disco opera se realizuje u saradnji Opere Srpskog narodnog pozorišta i Novosadskog Big Benda, a tokom višečasovnog programa, publika će imati prilike da čuje 22 antologijska muzička hita u izvođenju diva disco ere.   Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, a kao vokalni solisti nastupaju  Bojana Stamenov, Zoran Šandorov i Nevena Reljin.

Koncertom se odražava duh autora i jedne slavne epohe disko muzike, u kojoj  su poznata imena ušla u kuću slavnih, i vremena kada su nastali neprevaziđeni hitovi i himnični refreni koji su se prenosili od 70-ih godina na ovamo.

Sama pomisao da 50 izvođača izvodi muziku Majkla Džeksona, Done Samer, Abbe, Boney M, Bee Gees,  Stivija Vondera… i drugih svetskih pop ikona,  ostavlja utisak da se radi o još neviđenom muzičkom spektaklu na našim prostorima.

KUPOVINA KARATA NA MTSDVORANA.RS I EFINITY.RS


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.