Jelena Jela Jovović & Shoomagnionsima 04.02.2024. Bluz i pivo

EVENT IS OVER
Jelena Jela Jovović & Shoomagnionsima 04.02.2024. Bluz i pivo
Cetinjska 15
04.Feb.2024
20:00BeogradSrbija
Jelena Jela Jovović je poznata po svojoj izuzetnoj interpretaciji i emotivnom pristupu muzici, koji je čine jedinstvenom na džez sceni. Njen glas nosi duboku toplinu i izražajnost, a svaka njena izvedba oduševljava publiku.
Jela sa svojim Shoomagnionsima dolazi u Bluziku u nedelju. Ne propustite priliku da čujete u klupskoj atmosferi interpretaciju stvari sa najnovijeg albuma Night Bird, ali takođe i već poznate sa albuma Heartbeat ❤️
Sastav:
Aca Pejčić – klavijature
Fedor Ruškuc- kontrabas
Aleksa Milijanović- bubanj
Aleksandar Petrović – gitara
Maja Klisinski- perkusije
Ivan Klačar – tenor sax
Jelena Jovović- vokal
————————————————–
O Jeleni Jovović:
Jelena Jovović je svakako jedna od najistaknutijih evropskih džez umetnica srednje generacije sa našeg podneblja koja je uspela da svojim talentom probije evropske okvire i istakne se kao vokalni solista i autor na teritoriji SAD. Njen album Heartbeat je na plejlistama značajnih američkih i svetskih radio stanica osvojio srca slušalaca.
Jelena je po završenim studijama džez muzike u Gracu i osnovala katedru za džez pevanje u dalekoj Južnoafričkoj republici u kojoj je provela četiri godine. Nakon povratka u Srbiju dvehiljaditih- je predavala džez pevanje u MŠ Stanković koja je iznedrila i oblikovala mnoge naše značajne muzičare.
Jelena Jovović je spiritus movens, svetski putnik i muzičarka koja više od tri decenije pleni svojim muzičkim darom na mnogim internacionalnim binama. Glasom valera Sare Von i baršuna Bili Holidej ali i modernog pristupa Dajen Rivs je osvojila i mnoga pera muzičkih kritičara koji željno iščekuju Jelenin sledeći album.
Još o njenom radu saznajte na sajtu:
https://www.jelenajovovic.co.uk
————————————————–
📍 Adresa: Cetinjska 15a, Beograd
📅 Datum: Nedelja 04.02.
🕗 Trajanje svirke: 20h
💰 Muzički dinar: 600 RSD
🔔 Rezervacije: Inbox
📞 ili na broj: +381631773750

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.