La Femme 22.05.2024. Dorcól Platz

EVENT IS OVER
La Femme 22.05.2024. Dorcól Platz
Dobracina 59b
22.May.2024
20:00BeogradSrbija
La Femme, “Verovatno najveći francuski rok bend trenutno” prema kultnom portalu Pitchfork, nastupiće u Dorcól Platz 22. maja 2024. godine.
Neobični i zarazni sastav La Femme, koji je daleko od svakog „običnog“ benda. Osnovali su ga klavijaturista Marlon Magnée i gitarista Sacha Got pre više od 10 godina. Iza sebe imaju 5 albuma, a proslavila ih je pesma “Où va le monde” sa drugog albuma “Mystère”, dok je poslednji album “Paris-Hawaï“ izašao u maju 2023. godine.
Dolaze sa juga Francuske, odnosno iz grada Biarritz koji se nalazi na samoj granici sa Španijom, pa se iz tog razloga u njihovim pesmama često mogu čuti i francuski i španski. Osim jezika, i ritam i raspoloženje u njihovim nastupima se non-stop menjaju. Neki delovi su šaljivi, drugi ozbiljni, nekada su spori, a onda u sledećem trenutku brzi.
Bizarnost koja se ne sme propustiti vodiće vas kroz mnoštvo isprepletanih žanrova. Od džeza do panka, od kantrija do fanka, sve to pomešano sa psihodeličnim rokom, nateraće vas da se prodrmate i oslobodite svoju uvrnutu stranu. Bez obzira kakvu muziku volite, La Femme će imati nešto za vas, a onda vas i iznenaditi i parkirati se kraj uveta nedozvoljavajući vam da izbacite taj zvuk iz glave.
Da biste prvi saznali kada su ulaznice puštene u prodaju možete se prijaviti popunjavanjem formulara na linku honeycomb-live.com.
22. maj 2024. godine
Dorcól Platz
Za medijske upite pišite na pressrs@honeycomb-live.com

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.