PARNI VALJAK 09.11.2024. MTS dvorana

PARNI VALJAK 09.11.2024. MTS dvorana
Trg Nikole Pasica
09.Nov.2024
20:00BeogradSrbija

PARNI VALJAK SLUŠAĆEMO 09. NOVEMBRA U BEOGRADU: PO PRVI PUT STIŽU U MTS DVORANU!

Nakon što su prošle godine obradovali Beograđane svirkom u beogradskom Bitef art kafe-u, a pre toga i pojavljivanjem na Arsenal Festu u Kragujevcu, jedan od najvećih rock bendova na ovim prostorima, Parni Valjak, u okviru svoje nove postave sa mladim pevačem Igorom Drvenkarom, nastupiće  09. novembra u kultnoj mts Dvorani.

Parni Valjak je prošle godine predstavio svoje novo poglavlje, u kojem im se pridužio Igor Drvenkar. Mladi pevač slovi u javnosti za nekoga ko je  doneo posebnu energiju bezvremenskim hitovima, kao i novim pesmama Parnog Valjka, a publika je ovu priču podržala kroz brojne koncerte koje je bend u poslednjih godinu dana održao širom regiona.

Uoči nastupa u beogradskoj mts Dvorani, članovi benda poručuju „da se raduju ponovnom susretu sa Beograđanima, ali i akustici i intimnoj atmosferi koju nudi jedinstveni prostor mts Dvorane.“

Beogradska publika uživaće, kao i svaki put, uz opsežan i emotivan repertoar koji čine brojni hitovi,među kojima su: “Stranica dnevnika”, “Jesen u meni”, “Dođi”, “Ugasi me”, “Godine prolaze”; “Moja je pjesma”, “Sve još miriše na nju”, “Zastave” i mnoge druge, a kako bend trenutno radi na novom albumu,  pred publikom u Beogradu izvešće i nove autorske pesme, među kojima su i singlovi “Kad padne mrak” i “Moja glava, moja pravila”.

KUPOVINA KARATA ZA KONCERT POČINJE DANAS NA MTSDVORANA.RS I BLAGAJNI MTS DVORANE.


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.