SUNSHINE – DUPLI KONCERT 14. i 15.02.2024 Zappa baza

EVENT IS OVER
SUNSHINE – DUPLI KONCERT 14. i 15.02.2024 Zappa baza
Bulevar Vojvode Bojovica 30a
14.Feb.2024 - 15.Feb.2024
21:00BeogradSrbija
SUNSHINE – DUPLI KONCERT 14. i 15. FEBRUAR U BEOGRADU –
FRKA GORI U ZAPPA BAZI!
Nakon prošlogodišnjeg rasprodatog koncerta za koji se tražila karta više, Sunshine se vraća i ove godine da nastavi obnovljenu tradiciju koncerata za Dan Zaljubljenih , ovog puta duplim nastupom u Zappa Bazi u Beogradu – 14. i 15. februara!
Karte su u pretprodaji po ceni od 1500 dinara na svim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i putem sajta www.tickets.rs, a posebno dizajnirane karte možete nabaviti samo u Zappa Baru (Kralja Petra 41).
Prošle su tri decenije kako je “dečko iz bloka 37” Bane Bojović okupio ekipu kojoj je dao ime “Sunshine” ne sluteći da će samo koju godine kasnije postati jedan od najznačajnijih bendova na sceni, bend koji je “definisao muziku devedesetih”, preživeo devedesete i nastavio da “gazi” u novom milenijumu. Još manje je mogao pretpostaviti da će “Žaklina”, “Miss J”, “Misli mene Gone”, “Priđi Mi Ti”, “Zig Zigi”, “Iza Horizonta”…. uz “Da Li Sam”, “Ša Bilo”, “Arija M” postati “soundtrack za život” novih generacija. Uz sve navedene hitove, publika će imati priliku da čuje i pesme sa novog albuma koji izlazi u 2024.!
Gosti: Wenom Kru i ZeroTwo

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.