Vesna Pisarović 21.09.2024. BitefArtCafe

Vesna Pisarović 21.09.2024. BitefArtCafe
Mitropolita Petra 8
21.Sep.2024
22:00BeogradSrbija
Jedna od najcenjenijih pop diva našeg regiona, Vesna Pisarović, vraća se u Beograd sa spektakularnim koncertom koji će se održati u ambijentu BitefArtCafe kluba, 21. septembra.
Publika će uživati u vanvremenskim hitovima poput „Jutro donosi kraj“, „Sasvim sigurna“, „Da znaš“ „Dolje na koljena“, „Neka ljudi govore“ i mnogim drugim.
Energija koja prožima koncerte Vesne Pisarović jednostavno se ne može opisati rečima – ona se mora doživeti uživo. Poseban vokal, specifičan način kojim plovi pop vodama, interpretacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, samo su jedan mali deo, onoga čime Vesna osvaja na prvu.
Danas živi na relaciji Berlin – Zagreb, predstavljala je svoju zemlju na Euroviziji, a svoje odsustvo sa popularne muzičke regionalne muzičke scene nadoknađuje sve većim brojem nastupa koji su uvek ispunjeni do poslednjeg mesta.
Nakon što je oblikovala početak novog milenijuma svojim nezaboravnim pop albumima, na vrhuncu svoje slave, Vesna se povukla u svet džeza, koji je oduvek volela.
„Ono što me gurnulo i podstaklo da odem sa estrade pre skoro 20 godina je bila želja da postanem muzičarka, a ne samo pevačica i imam limitirano muzičko obrazovanje. Sa stihovima sam oduvek znala da dobro stojim, ali za muziku sam znala da sam limitirana. Sa 26 godina sam shvatila da se vrtim u krug, da imam nastupe do jutra, a nisam se osećala dobro u tome. Neko vreme sam istraživala u čemu se trebam oprobati, a onda se dogodilo da sam 2005. pevala u Berlinu. Dan nakon toga sam otišla na koncert saksofoniste Petera Brötzmanna, nemačkog improvizatora i tada sam shvatila da moram tražiti put gde ću moći doći do energije kakvu je on stvorio na tom nastupu“, ispričala je Vesna.
Nakon tog iskustva, Vesna je krenula u ozbiljne pripreme. Godinu i po kasnije upisala je konzervatorijum u Den Haagu, gde je učila džez pevanje, a kasnije je nastavila školovanje u Londonu. Preselila se u Berlin, gde se dobro pozicionirala na džez sceni. Na projektu “With Suspicious Minds” bavila se džez dekonstrukcijom Elvisa Presleya.
Album “The Great Yugoslav Songbook,” koji je promovisan i u okviru Beogradskog Džez Festivala, objavila je za poznatu nemačku džez etiketu “Jazzwerkstatt.” Ovaj album obuhvata istraživanje nasleđa popularne muzike u SFRJ iz pedesetih i šezdesetih godina, uključujući big-bend balade, evrovizijske pesme, šansone, tvist i rani rok.
Datum: 21.09.2024.
Vrata otvaramo u 20:30
Koncert počinje u 22:00
USLOVI za kupovinu i rezervaciju mesta:
Ulaznice za Stajanje
– Kupljene ulaznice omogućavaju pristup koncertu bez prethodne rezervacije.
– Slobodan prostor za stajanje (bez barskih stolova ili stolica).
Paket PRVI RED VIP (4 osobe)
-4 ulaznice
-Rezervacija barskog stola u prvom redu sa dva stajaća i dva sedeća mesta
-Ukoliko vaša grupa broji više od 4 osobe (do maksimalno 6), imate mogućnost dodatne kupovine ulaznica za stajanje.
Paket MALI SEPARE (4 osobe)
-4 ulaznice
-Rezervacija malog separea sa dva stajaća i dva sedeća mesta
-Ukoliko vaša grupa broji više od 4 osobe (do maksimalno 6), imate mogućnost dodatne kupovine ulaznica za stajanje.
Paket SREDNJI SEPARE (6 osoba)
-6 ulaznica
-Rezervacija srednjeg separea sa 4 sedeća i dva stajaća mesta
-Ukoliko vaša grupa broji više od 6 osoba (do maksimalno 8 ), imate mogućnost dodatne kupovine ulaznica za stajanje.
Paket VELIKI SEPARE (8 osoba)
-8 ulaznica
-Rezervacija velikog separea sa 7 sedećih i jednim stajaćim mestom
Ukoliko vaša grupa broji više od 8 osoba (do maksimalno 10), imate mogućnost dodatne kupovine ulaznica za stajanje.
Ukoliko kupite Paket PRVI RED VIP, Paket MALI SEPARE, Paket SREDNJI SEPARE, Paket VELIKI SEPARE, molimo vas da potvrdite svoju rezervaciju pozivom na broj telefona +381 63 594 294.
BitefArtCafe
Mitropolita Petra 8
Parking se nalazi iza kluba
Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i na sajtu www.tickets.rs.

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.