Festival Letnjih Nota 22.06.2019. Dorćol Platz

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Festival Letnjih Nota 22.06.2019. Dorćol Platz
Dobračina 59b, Belgrade, Serbia
22.Jun.2019
19:30BeogradSrbija
Čuveni gradski šansonjeri Vladimir Đurić, Milan Burda i njihova mornarska ekipa, svojim neprolaznim hitovima će dovesti tropske krajeve baš tu gde im je i mesto – u vreli centar Beograda

U subotu, 22. juna u 19:30 časova na Dorćol Placu održava se festival pod nazivom FESTIVAL LETNJIH NOTA. Za razliku od mnogih festivala koji svoje održavanje tempiraju po satnici današnje „kasnoizlazeće“ generacije, Festival letnjih nota će početi u terminu koje je bilo karakteristično za izlaske „onih tamo“ generacija, u 19:30 časova, jer su upravo „one tamo generacije“ i najveći fanovi prvih zvezda ovog gradskog festivala – benda.

Na samom početku programa nastupiće najmlađi – Master Blaster Band, koji čine najtalentovaniji polaznici istoimene škole rocka. Oni će izvoditi najveće hitovr rok muzičkog pravca, pop hitove 80-ih, 90-ih godina, ali i najveće hitovi današnjice, elektronskog zvuka u bendovskim aranžmanima.
Sledi pop-rock-disko hor Džet klok, sa numerama koje su obeležile disko, pop i rok eru kod nas. Kako zvuče pesme EKV-a, Boni M-a, Bitlsa, grupe Kvin…u horskom izvođenju?
Konačno, festivalsko finale je rezervisano za legendarni bend Đura i Mornari i njihove neprolazne hitove koji će dovesti tropske krajeve baš tu gde im je i mesto – u vreli centar Beograda. Garantovana je odlična zabava, vesela atmosfera i dobro raspoloženje, kao i uvek na koncertima momaka koji zanaju da podignu publiku.

Cena ulaznica u pretprodaji u Dorćol Placu je 500 dinara.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.