Gaia Experiment Trance Stage EXIT 2019

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Gaia Experiment Trance Stage EXIT 2019
Petrovaradinska tvrđava, Petrovaradin, Serbia
05.Jul.2019
20:00Novi SadSrbija
Na istorijskoj Petrovaradinskoj tvrđavi, među visokim zidinama i u rovovima, EXIT festival svake godine predstavi bogat program na više desetina zona i bina, a jedna od njih jeste već kultna Gaia Experiment Trance bina na kojoj je i ove godine osiguran odličan provod uz nastupe izvođača kao što su:

ARHETIP live – CELESTIAL INTELLIGENCE live – DESIGNER HIPPIES live – E-CLIP live – EGON’S EMBRACE live – FLEGMA live – IMAGINARIUM live – MANMACHINE live – MODERN 8 live – SARMATI live – SHIVATREE live – ZYCE live – AQUAPIPE – DAPEACE – EOS VS. BOTOND – KIMO – MANDA – MOZZA – PURA – STOLE – ZARMA

Kroz obojeni četvorodnevni program i pregršt pozitivnih vibracija, publika EXIT festivala imaće priliku da na ovoj bini čuje i prisustvuje impresivnim audio-vizuelnim nastupima uz visoku rezoluciju i neverovatan dekor i zvuk. Psy-trance sam po sebi ima jaku energiju i više je od muzičkog žanra – predstavlja kultorološki fenomen i aktivizam koji svoje poruke prenosi kroz ples, razmenu emocija i međusobno poštovanje različitih stavova, dok ih u isto vreme spaja dobro poznatim sofisticiranim zvukom.
Pojam “gaia” na starogrčkom znači “zemlja” i prikladan je naziv za ovu binu u okviru, jer srž psy-trance pokreta je ideja da jedina stvar koje čovečanstvo ne sme da zaboravi, kao deo planete Zemlje, jeste da čini zajednicu koja ima obavezu da čuva tu istu Zemlju, kao što je ona čuvala njih dok smo odrastali. Ideja slobode prožima se kroz sve kutke, tunele i rovove EXIT festivala, te će i ekipa zadužena za vrhunski provod na Gaia Experiment Trance bini, nadahnuta pravim vrednostima, publici pružiti impresivni psy-trance show i usput predstaviti fenomenalne inostrane i domaće umetnike audio-vizuelne radinosti.

EXIT festival biće održan od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu a ulaznice su dostupne na: www.exitfest.org


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.