Grad Evrope 11.05.2019.

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Grad Evrope 11.05.2019.
Trg Nikole Pašića, Belgrade, Serbia
11.May.2019
11:00BeogradSrbija

***Dobrodošli na veliku žurku „Grad Evrope“***

Povodom 9. maja, Dana Evrope kroz kampanju #EUzaTEBE, pravimo veliku žurku „Grad Evrope“ gde ste pozvani svi.

Povedite svoje prijatelje, rođake, komšije, decu, kućne ljubimce, rečju, sve svoje voljene da zajedno proslavimo ovaj značajan dan i da se dobro zabavimo.

„Grad Evrope“ se održava u subotu, 11. maja od 11 do 17 časova na Trgu Nikole Pašića u Beogradu.

Za vas pripremili smo mnogo zanimljivih sadržaja u 3 zone:

1. Posetite štandove zemalja Unije,upoznajte se sa zanimljivostima vezanim za njihovu kulturu, kuhinju, istoriju, običaje i saradnju sa Srbijom. Biće postavljena i bina sa koje ćete moći da čujete neobičnu muziku i da vidite zanimljive scenske nastupe, kao što su kafanska muzika nemačkog saksofoniste ili rok svirka slovačkog diplomate.

2. Srbija je zemlja košarke i ovog leta, zajedno sa Letonijom, organizovaće Evropsko prvenstvo za žene u tom sportu. Zato ćete na Trgu Nikole Pašića moći da vidite teren za basket po FIBA propisima, a, ako želite, imaćete priliku i da se oprobate u duelima za košarkaški tron. Za najbolje, predviđene su super nagrade.

3. Spremili smo i prostor za najmlađe, gde će moći da se oprobaju u kvizovima, slaganju Lego kockica, trkama i drugim aktivnostima, uz najviši stepen bezbednosti. Radoznali će moći da vide i interesantne naučne eksperimente i da nauče nešto o svetu koji ih okružuje.

Dobro nam došli 🙂

#EUzaTEBE – naziv je krovne kampanje Delegacije Evropske unije u Srbiji i EU info mreže u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, kojom se promovišu rezultati razvojne pomoći EU Srbiji u okviru procesa evropskih integracija.

Tokom kampanje, u fokusu će biti ono što je do sada postignuto, kao i mogućnosti dalje saradnje i zajedničkog rada na projektima u velikom broju oblasti, od kulture, eneregetike, poljoprivrede do zaštite životne sredine, obrazovanja, podrške civilnom društvu, saobraćaju.

Detaljne informacije o #EUzaTEBE pratite na našim internet stranicama: www.europa.rs i www.euinfo.rs, kao i na društvenim mrežama. Uključite se koristeći hashtag #EUzaTEBE.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.