Indonežanska pijaca ~ 31.08.2019. Kalemegdan

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Indonežanska pijaca ~ 31.08.2019. Kalemegdan
Kalemegdan, Belgrade, Serbia
31.Aug.2019
17:00BeogradSrbija
Indonežanska Pijaca 31. Avgusta Opet Stiže na Kalemegdan!

Organizacija JUNGLE TRAVEL – NEOBICNA PUTOVANJA u saradnji sa Embassy of the Republic of Indonesia – Belgrade, organizuje novo izdanje Indonežanske Pijace koja će se održati 31. Avgusta na Beogradskoj Tvrđavi u Rovu kod Vojnog Muzeja u okviru „Kalimantan Wonderland“ koncepta.

Indonežansku pijacu je prošli put posetilo preko 3 000 posetilaca, a i ove godine će ULAZ biti BESPLATAN. Gosti će imati prilke da uživaju u mnogobrojnom kulturnom i muzičkom sadržaju koji će im preneti čari Indonezije i njene pokrajne Kalimantan.
Na glavnoj bini se očekuje nastup plesnih grupa koje će predstaviti tradicionalni ples sa Kalimantana koji će publiku kroz muziku i igru uvesti u priču egzotike i istočnjačke tradicije Indonezije.
Pored plesnog performansa posetioci će moći da obiđu i brojne sadržaje koji su namenjeni za sve uzraste: food corner, galerija slika, pijaca nakita, video prezentacije, dečiji kutak, plesne škole, podela vrednih nagrada, humanitarne akcije, promovisanje stipendija itd.

Ulaz na Indonežansku pijacu biće besplatan za sve posetioce, dok će se od 23h ulaz za Julian Jeweil & Technasia / Kalimantan Wonderland / 31. August naplaćivati regularno.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.