Johnny L’Ove 30.10.2017. Polet

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Johnny L’Ove 30.10.2017. Polet
Cetinjska 15, Beograd
30.Oct.2017
BeogradSrbija

U ponedeljak 30.10. sa početkom u 21h u klubu Polet priliku da se predstavi publici imaće kantautor iz Beograda „Johnny L’Ove„! On će svirati pesme sa predstojećeg albuma „The Last Night With Her“, kao i još nekoliko pesama iz svog autorskog repertoara! Zajedno sa njim nastupiće Aleksandra Dotlić kao pratnja na violini.

Ulaz je BESPLATAN! Dobro došli!! 🙂

Nikola Brkić a.k.a. Johnny L’Ove počinje da svira gitaru sa 16 godina. Pored gitare svira i usnu harmoniku. Od 2006. aktivno svira kao gitarista u više bendova, a poslednjih 7 godina svira sa bratom blizancem u bendu “ Magic Twins „. U pitanju je psihodelični akustični duo koji izvodi poznate rok, pop i bluz obrade uz snažan uticaj američkog folka.

Nikola je napisao muziku, tekst i uradio aranžman za preko 40 pesama. Godine 2013. snima svoj prvi demo singl “Addicted 2 U”, i od tada učestvuje na brojnim muzičkim festivalima medju kojima su Poezika, Unfest 2013 (Paraćin), Unfest 2015 (Beograd), Famus (Sivac), Gašini Akordi (Starčevo), Izložba Kantautora“Exposure Festival“ (Velika Gorica, Hrvatska), Beogradski Kantfest, CantOut (Polet, Beograd) i drugi. Na prvom regionalnom festivalu autorske muzike „Poezika” u Novom Sadu, sa pesmom “Addicted 2 U” na konkursu za posebne aktere festivala osvojio je najviše glasova publike. Nedavno je nastupio kao specijalan gost u Bugarskoj na ”Sofia Singer Songwriter Fest”.

Od kraja 2015. godine sa njim nastupa Aleksandra Dotlić kao pratnja na violini.

Aleksandra Dotlić je svoje studije violine završila na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu kod profesora Dejana Mihailovića. Za vreme školovanja je bila stipendista Republičkog fonda za razvoj naučnog i umetničkog podmlatka. Osvojila je brojne nagrade na republičkim i međunarodnim takmičenjima kao solista i u kamernim sastavima, a kao izabrani predstavnik Akademije Umetnosti učestvovala je na internacionalnom festivalu u nemačkom gradu Bajrojtu 2001. i 2002. godine, međunardnom orkestarskom projektu u Berlinu pod nazivom “German Scandinavian Orchestra Week na čelu sa dirigentom Andreas Peers Kahler-om što je rezultiralo uspešnim koncertom u sali Berlinske Filharmonije.

“Johnny” trenutno radi na snimanju svog prvog albuma koji će biti akustičnog zvuka na engleskom jeziku. Muzika koju svira kreće se u rasponu od indi-folka, alternativnog kantrija i bluz-roka, popularno rečeno „Amerikane“!

Album je u završnoj fazi i trebao bi da izadje početkom naredne godine.On Monday, October 30th, starting at 9 pm at the Polet club, the chance to present to the audience will be a Johnny L’Ove co-author from Belgrade! He will play songs from the upcoming album „The Last Night With Her“, as well as a few more songs from his repertoire! Together with him will perform Aleksandra Dotlic as an escort on the violin.

Nikola Brkic a.k.a. Johnny L’Ove started playing guitar at the age of 16. After having played with several bands, he and his twin brother formed a band, an acoustic cover duo called “ Magic Twins.” They have played together for 6 years now.

The entrance is FREE! Welcome! 🙂


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.