Jugoslovenka 04.05.2019. Štrafta

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Jugoslovenka 04.05.2019. Štrafta
Admirala Geprata 14, Belgrade, Serbia
01.Jan.1970
22:00BeogradSrbija
„4. MAJA 1980. umro je najveći sin naroda i narodnosti Jugoslavije, drug TITO!“ – tim rečima je prekinuto sve, stale su utakmice, počele sirene, zaustavilo se vreme… u deceniji koja je usledila razvila se jedna od najdragocenijih muzičkih scena Evrope, koja vuče korene još iz 60tih i 70tih a traje i dan danas!
Mi ljubitelji muzike smo tu da slavimo to bogatstvo koje ne priznaje granice, pa čak i da nam 4. maj bude dodatni povod za provod!

Ovo je veče svih velikih jugoslovenskih bendova, urbanih muzičkih pokreta, jedan presek scene nekad i sad na ovim prostorima, upakovane u jedan nezaboravan žur u Štrafti!
Za pultom ponovo veliki mag – Duško Milojević a.k.a. Dulex, ljubiteljima Štrafte poznat i po Beyond 2000, Jugoslovenka i brojnim drugim žurkama 😉

Slušaćemo Video Sex, Djavole, Dina Dvornika, TBF, Vojko V…veliku zagrebačku četvorku – Azra, Haustori, Film, Kazalište.. Lollobrigida, Elemental, Nipplepeople… sve po spisku sa vašeg omiljenog najta „Beogradjanka“: Idoli, Šarlo, Orgazam, Pingvini… pa Patka, Obojeni, Boye… Prti, Bad Copy, Montenigersi… Goblini, Leb i Sol… i još trista drugih vaših i naših omiljenih…
Jer to je parti za koji se polaže zakletva u Štrafti! 😉

Ufur do ponoći free, posle ulaz + garderoba = 200 rsd.
Rezervacije stolova u inbox page-a Štrafta
Vidimo se! Očekujte previše!


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.