Koncert na Zidiću: Peter Zirbs 22.06.2019. Dom omladine

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Koncert na Zidiću: Peter Zirbs 22.06.2019. Dom omladine

01.Jan.1970
20:00BeogradSrbija

Peter Zirbs, multiinstrumentalista i muzički producent, jedan je od ključnih autora na čuvenoj rejv i tehno sceni Beča, još od 90-ih godina prošlog veka. Tokom godina objavljivao je pod nekoliko pseudonima i za različite ektikete, a radom u domenu elektronske muzike sa svojim kolektivom Konsorten TM ostvario je veliki uspeh ne samo u Austriji, već i širom Zapadne Evrope.

Producirao je albume za brojne kolege i komponovao je muziku za nekoliko umetničkih filmova. Jedan je od pionira u eksperimentisanju sa analognim sintizajzerima, a u svom stvaralaštvu uspešno je brisao žanrovske granice i postao prepoznatljiv po svojoj energičnoj i „sirovoj“ produkciji.

Posle dve decenije aktivnog prisustva na sceni, 2018. konačno objavljuje solo album „What if we don’t exist?“ (Fabrique Records), koji je dobio izuzetne kritike. Publici u Beogradu, u okviru otvaranja sedme sezone Koncerata na Zidiću, u dinamičnom DJ setu predstaviće svoje prvo izdanje, u kojem majstorski i na jedinstven način spaja elektroniku, minimalizam, eksperimentalnu i avangardnu muziku.

www.peterzirbs.com / www.fabrique.at


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.