KOVACS 21.06.2024. Kalemegdan

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
KOVACS 21.06.2024. Kalemegdan
kalemegdan
21.Jun.2024
21:00BeogradSrbija
Jedna od najvećih senzacija holandske muzičke scene, Sharon KOVACS, ponovo dolazi u Beograd u okviru Musicology Sessions koncertnog serijala. Koncert će se održati 21. juna na Kalemegdanu, a očekuje nas veče ispunjeno emotivnim i moćnim nastupom.
Poznata kao KOVACS i pevačica obrijane glave, ova kantautorka u sebi skriva glas jedne prave soul legende, koja je publiku privukla pre svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom.
Inspiraciju je crpela iz muzike velikih legendi poput Betty Davis, Etta James i Tina Turner, a njen talenat je brzo privukao pažnju publike širom sveta. Nakon uspeha njenog prvog EP-a „My Love“ i debi albuma „Shades Of Black“, koji je bio veliki hit u 36 zemalja, Sharon Kovacs postala je prepoznatljivo ime u svetu muzike.
Njen novi album „Child of Sin“ predstavlja korak dalje u njenom muzičkom putovanju, reflektujući bogato iskustvo i transformaciju kroz koju je prošla. Ova kolekcija pesama istražuje teme ljubavi, gubitka, introspekcije i ličnog oslobođenja, obećavajući da će doneti novo svetlo u svet muzike. Sharon Kovacs nastavlja da evoluira kao umetnica, hrabro istražujući nove horizonte.
Datum: 21. jun
Ulaz omogućen od 20:30
Koncert predgrupe 21h
Koncert Kovacs 22h
Ulaznice su dostupne u dve kategorije:
– Fan Pit
– Regularne ulaznice za stajanje.
Dostupan je i paket ulaznica koji uključuje prisustvo na koncertima Selah Sue i Kovacs. Cena paketa za Fan Pit iznosi 6500 dinara, dok je cena paketa za Regularno stajanje 4500 dinara.
Adresa: Kalemegdan, BitefArtCafe
Informacije i rezervacije: 063594294 & 063594054

JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.