Monty Python’s “Spamalot” 20.02.2019. Kombank dvorana

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Monty Python’s “Spamalot” 20.02.2019. Kombank dvorana
Trg Nikole Pašića, Belgrade, Serbia
20.Feb.2019
20:00BeogradSrbija

Nakon gotovo dve godine pauze, spektakularni mjuzikl Monty Python’s “Spamalot”  baziran na filmu “Monti Pajton i Sveti Gral” i jedan je od najpopularnijih mjuzikala ikada odigranih na Brodveju, ponovo će igrati u prelepoj sali Kombank Dvorane.

Vrhunska glumačka podela koju predvodi Nikola Kojo, obećava dobru zabavu i uživanje.

Originalna Brodvejska produkcija je urađena 2005. godine kada je “Spamalot” I dobio Tony nagradu za najbolji mjuzikl kao i još dve Tony nagrade, Sara Ramirez za ulogu Dame iz Jezera, i Majk Nikols za najbolju režiju mjuzikla. Na toj dodeli, “Spamalot” je bio nominovan za 14 Tony nagrada.

Mjuzikl obiluje tradicionalnim britanskim humorom i u prepoznatljivom pajtonovskom maniru izvrće realnost na komičan i sarkastičan način tako da svako ko odgleda “Spamalot” garantovano neće ostati ravnodušan.

Mjuzikl priča o legendarnoj potrazi kralja Artura za Svetim Gralom, gde je Kralj Artur prikazan kao veseo i luckast vladar,u svojoj pustolovini potpomognut od strane svog vernog sluge Petsija i vitezovima okruglog stola, koje na tom putovanju pronalazi. Pitoreskna potraga kroz celo kraljevstvo je zapravo žovijalna avantura sa mnoštvom urnebesnih dogodovština.

Priča je bazirana na knjizi Erika Ajdla, originalnog člana grupe Monti Pajton, a koja ima svoju osnovu u scenariju filma Monti Pajton i Sveti Gral. Muziku su komponovali Džon Dupre i Erik Ajdl.

Režija: Radoslav Milenković

Igraju:

Nikola KojoNikola Đuričko, Srđan TimarovDejan LutkićĐorđe Stojković, Ivan MarkovićMiroljub Turajlija, Jelena Jovičić, balet, orkestar i hor.

Dirigent: Vesna Šouc, Koreograf: Jelena Arsić,

Kostimograf: Snežana Šimić, Scenograf: Vesna Popović


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.