Music Reactions Indoor Rave 15.03.2024. Hangar

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Music Reactions Indoor Rave 15.03.2024. Hangar
Zorza Klemensoa 37
15.Mar.2024
23:00BeogradSrbija
Pripremite se, Music Reactions Indoor Rave dolazi snažno i odlučno, u petak, 15. marta 2024. godine, u Hangar Stage 3 Luke Beograd!
Očekuje vas noć ispunjena stalnim naletima euforije, ekstaze i plesa u poznatom prostoru Hangar Stage 3. Naša karakteristična, brutalna produkcija i vrhunski zvuk ponovno će doći do izražaja, kreirajući atmosferu koja je neponovljiva. Uz pažljivo odabrani lajnap, okupiće se najbolji i najluđi rejveri u gradu.
Prvi put u Beogradu nastupiće tri dame: Varya Karpova, Wallis i LESSSS, uz podršku našeg rezidenta RARa.
Varya Karpova će vas provesti kroz lavirinte svoje muzičke kreativnosti, spajajući tvrdi tehno sa zavodljivim zvucima drugih žanrova. Trake u njenoj produkciji su postale veliki hitovi na etiketama kao što su Possession, RAW i Techno Germany.
Wallis, talentovana producentkinja i miks majstor iz Berlina će vas odvesti na vrtoglavu vožnju kroz zvučne pejzaže koji se neprestano transformišu. Njena muzika opčinjava svojim intenzitetom.
LESSSS je DJ i producentkinja koja je reputaciju stekla kroz francusku i evropsku tehno scenu. Njeno bogato znanje kao diplomiranog inženjera zvuka i autentičan izbor muzike u klubovima stvaraju visoko/energetske setove, po kojim je poznata.
RAR, lokalni heroj, koosnivač organizacije Music Reactions, široko je poznat po eklektičnim setovima u kojima odvažno spaja različite žanrove, donoseći svežu dinamiku na rejv scenu.
Svi koji imaju ulaznice za Outdoor Rave koji je otkazan u julu, a nisu ih zamenili ili refundirali, mogu da ih iskoriste 15. marta.

JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.