Od srca mog 19.12.2017. Vikarijat

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Od srca mog 19.12.2017. Vikarijat
Josipa Jurja Strossmayera 58,Osijek
19.Dec.2017
HrvatskaOsijek

Od 2013. godine Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku zajedno sa studentskim udrugama, studentskim zborovima sastavnica, svim studentima, nastavnim i nenastavnim osobljem Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku već tradicionalno organizira humanitarnu božićnu akciju i stvara pravu malu studentsku božićnu bajku.

Ove se godine Studentski zbor Sveučilišta udružio s jednim od najuspješnijih i najatraktivnijih hrvatskih djevojačkih zborova – Vokalnim ansamblom Brevis s kojim će 19. prosinca 2017. godine u konferencijskoj dvorani Vikarijata (Ulica J. J. Strossmayera 58, Osijek) u 20.00 sati održati humanitarni koncert naziva „Od srca mog“.

Popularne su Brevisice već mnogo puta kvalitetu svog rada potvrdile nastupima na nekim od najpoznatijih pozornica svijeta kao što su Carnegie Hall u New Yorku, Sydney Opera House u Australiji, Velikoj filharmonijskoj dvorani u Sankt Peterburgu, a za svoje su izvedbe nagrađene i brojnim nagradama. Ove su godine u doba adventa svojim sugrađanima i svim prijateljima zbora odlučile pokloniti niz koncerata i na taj se način zahvaliti na podršci u radu.
Članice Vokalnog ansambla Brevis većinom su studentice Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, odakle potječe i uspješna višegodišnja suradnja između Brevisica i Studentskog zbora Sveučilišta.

U prodaju će biti pušteno 400 karata po donacijskoj cijeni od 30,00kn. Katre za koncert moći će se kupiti od četvrtka (14.12.) u Campus Caffe-u u Sveučilišnom kampusu.

Sva sredstva koja se prikupe prodajom donacijskih ulaznica bit će usmjerena u humanitarne svrhe.

Dio sredstava bit će uplaćen kao pomoć sugrađanki Andrijani Kasapović oboljeloj od tumora na mozgu koji na žalost nije operabilan, a koja živi u teškim uvjetima. Drugi dio sredstava, tradicionalno će biti iskorišten kao donacija Osnovnoj školi Ljudevita Gaja u Osijeku s ciljem pomoći pri radu na inkluziji djece s teškoćama u razvoju, odnosno djece s autizmom i invaliditetom.

O prodanim ulaznicama, prikupljenim sredstvima i dodjeli donacija naknadno ćemo obavijestiti javnost putem službene web stranici Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, te na facebook stranicama Vokalnog ansambla Brevis i Studentskog zbora Sveučilišta.

Pridružite nam se u kreiranju studentske božićne bajke kako bismo zajedno uljepšali Božić onima kojima je to najpotrebnije.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.