Piknik 01.05.2024. Kalemegdan

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Piknik 01.05.2024. Kalemegdan
Kalemegdan
01.May.2024
12:00BeogradSrbija
U danima kada Sunce sve jače sija, misli se stišavaju i isplivava jedna zajednička misao – vreme je za Piknik.
Piknik je gradski događaj koji se održava već devet godina za redom. Mnogima je postao tradicija i letnji ritual kojem se redovno vraćaju. Ali Piknik nije samo to – on je trenutak i mesto u kom se svi ljudi, različiti po godinama, inspiracijama i životnim pričama, okupljaju u istom cilju: da se vrate jednostavnosti življenja u svom gradu i provođenju vremena u prirodi i društvu, daleko od briga i užarenog asfalta.
U proteklih devet godina porastao je broj piknikaša, ali sa njim i osećaj pripadnosti zajednici, kao i svest o važnosti očuvanja okoline. Prošle sezone je ekipa sa Piknika odvojila značajne količine materijala za reciklažu, ali ove godine je otišla korak dalje sa odlukom da u potpunosti izbaci upotrebu neodržive plastike.
Na svakom Pikniku tu su: Štandovi sa različitim opcijama za klopu i piće, joga časovi, dečje radionice i ozbiljna muzička podrška za dobar chill.
Uskoro objavljujemo sve detalje i program, a za sada samo upišite u kalendar sreda 1. maj od 12 do 20h i isplanirajte Piknik sa nama.

JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.