SIMPLY THE BEST SYMPHONY 01.02.2024. MTS Dvorana

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
SIMPLY THE BEST SYMPHONY 01.02.2024. MTS Dvorana
Trg Nikole Pasica
01.Feb.2024
20:00BeogradSrbija

ROK SIMFORNIJA „SIMPLY THE BEST“, POSVEĆENA KRALJICI ROKA TINI TARNER, 01. FEBRUARA U MTS DVORANI

„Simply the best“ rok simfonija posvećena kraljici rokenrola i muzičkoj ikoni Tini Tarner, biće izvedena 01. februara u mts Dvorani.

Premijerno izvođenje u Zrenjaninu, kada su Zrenjaninska filharmonija, bend i solisti svirali antologijske rok pesme, pokazalo je da u Srbiji i regionu ljudi vole i poštuju lik i delo Tine Tarner , ali i spoj žestine roka i prefinjenosti orkestra.

„Kraljica roka“ ostavila je neizbrisiv trag u svetu muzike, zabave i kulture. Neiscrpna je inspiracija mnogima, a njen značaj oseća se i u generacijama koje dolaze. Njeni hitovi kao što su „Proud Mary“, „What’s Love got to do with It“, „Simply the best“, i mnogi drugi, postali su klasici.

Rok simfonija „Simply the best“ prvenstveno je posvećena njoj, Tini Tarner, koja je inspirisala i Zrenjaninsku filharmoniju. Posetioci će imati prilike da čuju neke od njenih najuticajnijih i najpoznatijih pesama, ali i numere muzičara koji su delovali u sličnom periodu kad i ona.

Veliki zadatak da „uđe u njene cipele“ poveren je solistikinji Julijani Vincan, dok će Aleksandar Bojović izvesti pesme bendova kao što su „Gun’s and roses“, „Deep purple“, „AC/DC“, ali i čuvene duete koji su obeležili Tininu svetsku karijeru. Dirigent je Mikica Jevtić.

KARTE SU VEĆ OD DANAS U PRODAJI NA MTSDVORANA.RS I BLAGAJNI MTS DVORANE 


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.