Trio – Dušan Jevtović, Vasil Hadžimanov & Marko Đorđević 14.07.2024. Bitefartcafe

Trio – Dušan Jevtović, Vasil Hadžimanov & Marko Đorđević 14.07.2024. Bitefartcafe
Mitropolita Petra 8
14.Jul.2024
22:00BeogradSrbija
Trio – Dušan Jevtović, Vasil Hadžimanov & Marko Đorđević ponovo na sceni BitefArtCafe kluba, u nedelju, 14. jula!
Trojica vrhunskih muzičara dele ljubav prema improvizaciji i kako vole da kažu “nekalkulantski” pristup muzičkoj kreaciji, spremni da žrtvuju reputaciju za spontani i neponovljiv muzički doživljaj.
Marko Đorđević, bubnjar svetske klase, kako ga naziva Modern Drummer Magazin, već više od dvadeset godina gradi uspešnu muzičku karijeru u Njujorku. Njegova virtuoznost i inovativnost prepoznate su širom sveta, a za sebe voli da kaže da je “najbolji golman među bubnjarima i najbolji bubnjar među golmanima.”
Vasil Hadžimanov, lider čuvenog VH Band-a, stekao je muzičko obrazovanje na čuvenom Berklee College of Music, a povratkom u zemlju značajno je doprineo napretku savremene instrumentalne muzike na našim prostorima.
Dušan Jevtović je gitarista koji već godinama snima albume sa velikim imenima svetske muzičke scene kao što su Tony Levin i Gary Husband, a tokom svoje dosadašnje karijere je objavio nekoliko solo albuma.
Članovi grupe stekli su iskustvo i kredibilitet svirajući sa vrhunskim svetskim muzičarima poput Lionela Loueke-a, Matta Garrisona, Davida Binney-a, Aarona Goldberga, Antonija Sancheza, Waynea Krantza, Teodossija Spasova, Tivona Pennicotta, Clarence Spady-a i Jonaha Smith-a.
Datum: 14.07.2024.
Vrata otvaramo u 20:30
Koncert počinje u 22:00
Adresa: BitefArtCafe, Mitropolita Petra 8
Parking se nalazi iza kluba
Ulaznice su za stajanje, za rezervaciju mesta pozovite 063594294

JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.