Whitesnake 27.06.2019. Gitarijada

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Whitesnake 27.06.2019. Gitarijada
Zaječar, Serbia
27.Jun.2019
21:00SrbijaZaječar

WHITESNAKE ZVANIČNO POTVRDILI NASTUP NA OVOGODIŠNJOJ GITARIJADI

Iako su tokom vikenda pojedini mediji spekulisali sa potencijalnim nastupom grupe WHITESNAKE na ovogodišnjoj Gitarijadi, fanovi ovog popularnog benda mogu da odahnu – bend je jutros na svom sajtu zvanično potvrdio da će otvoriti 53. Gitarijadu u Zaječaru!

Gradonačelnik Zaječara, gospodin Boško Ničić, ne krije zadovoljstvo što je David Coverdale prihvatio ponudu da otvori ovu prestižnu manifestaciju i doda Zaječar u spisak svetskih gradova koji imaju čast da ih Whitesnake uključi u svoju „Flesh & Blood“ turneju.

„Odmah po završetku prošlogodišnje Gitarijade, kada je Billy Idol potukao sve rekorde posete, fanovi su izrazili želju da vide Whitesnake na Kraljevici. Stupili smo u kontakt sa grupom kojoj je Srbija uvek bila jedna od omiljenih destinacija i dogovorili se da Whitesnake otvori ovogodišnju Gitarijadu, na obostrano zadovoljstvo!
Kao najstariji rock’n’roll festival na Balkanu, imamo obavezu da svake godine dajemo što bolji i kvalitetniji program domaćoj, regionalnoj i stranoj publici i verujem da će Whitesnake prirediti spektakl, te potući rekord posete festivala“ rekao je Ničić.

Podjednako optimističan je i jedan od najvećih pevača na svetu, David Coverdale: „Zaista smo uzbuđeni i ne možemo da dočekamo nastup na 53. Gitarijadi, 27. juna 2019 u Zaječaru! Gitarijada će samim tim postati deo velike i kontinuirane proslave 40 godina karijere grupe Whitesnake.
Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji!“

Trodnevni festival, 53. Gitarijada od 27. do 29. juna 2019. održaće se na istom prostoru na Kraljevici kao i prošlogodišnji.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.