Wyrd Sisters 25.05.2019. Mikser festival

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Wyrd Sisters 25.05.2019. Mikser festival
Gundulićev venac 56, Belgrade, Serbia
25.May.2019
00:30BeogradSrbija
Wyrd Sisters, neformalni kolektiv mešovitog tipa, nakon brojnih nastupa po raznim kulturnim centrima, korporativnim koktelima i galerijama dolazi samo za vas na Mikser festival u Dorćol Platz!

Iako je sastav kojim se ovi dreg performeri prezentuju prilično fluidan, ovaj put za vas ipak nastupaju Dekadenca, Markiza De Sada i Valerie Candy – spremivši niz pop hitova pop diva za ovaj pop-up nastup!

⚫Dekadenca | www.dekadenca.com

Proizvod je velike ljubavi prema sceni, mjuziklu, brodvejskim i holivudskim divama koje su “veće od života” i koje zahvaljući svojoj veličini opstaju uprkos prolaznosti vremena. Njeno ime dolazi iz mjuzikla Kabare i lika Seli Bouls koja često ponavlja frazu “Divine decadence!”. Svojim nastupom pokazuje kako je dreg forma umetnosti koja obuhvata scenski pokret, glumu, slikanje i pevanje.

⚫Markiza De Sada | www.fb.com/markizadesada

Fatalna zavodnica, bastard ruskog revolucionara i nemačke aristokratkinje. Priča se da je u naletu strasti ubila ljubavnika i od tada luta gradovima Evrope u potrazi za zabavom.

⚫Valerie Candy | www.instagram.com/valerie.candy

Retko kada u ljudskom izdanju, ali uvek “over the top”. 💁‍♀️ Ukoliko pomešate klasičnu Grčku, impresionizam, ekspresionizam i nadrealizam, svejedno nećete dobiti Valerie Candy, ali ćete biti poprilično blizu. Ovo je priča o Pigmalionu i Galatei, priča o bradi, fatalnoj figuri i ismejavanju. Ovo je priča o Valerie Candy.Wyrd Sisters, neformalni kolektiv mešovitog tipa, nakon brojnih nastupa po raznim kulturnim centrima, korporativnim koktelima i galerijama dolazi samo za vas na Mikser festival u Dorćol Platz!

Iako je sastav kojim se ovi dreg performeri prezentuju prilično fluidan, ovaj put za vas ipak nastupaju Dekadenca, Markiza De Sada i Valerie Candy – spremivši niz pop hitova pop diva za ovaj pop-up nastup! 💥


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.