15. KIDS FEST 14 – 20.10.2019. Kombank Dvorana

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
15. KIDS FEST 14 – 20.10.2019. Kombank Dvorana
Kombank Dvorana, Dečanska, Belgrade, Serbia
14.Oct.2019 - 20.Oct.2019
10:00BeogradSrbija

Mali korak za tebe, veliki za detinjstvo!

Tradicija održavanja dečijeg filmskog festivala se nastavlja i ove jeseni, jer najmlađa publika – uvek zainteresovana za kvalitetan kulturni sadržaj – to i zahteva!

Najpoznatija dečija filmska manifestacija KIDS FEST održaće se jubilarni 15. put po redu od 14. do 20. oktobra, u bioskopu Kombank Dvorana, a u okviru brižljivo odabranog filmskog programa biće prikazano 19 najkvalitenijih filmskih ostvarenja.

Upečatljivim sloganom „Mali korak za tebe, veliki za detinjstvo“ 15. KIDS FEST pridružuje se celom svetu u proslavi jubileja, slaveći veliki istorijski događaj – punih 50 godina od prvog sletanja na Mesec. Inspirisani ovim jedinstvenim korakom, temama Meseca, udaljenim planetama, malim stvarima, ali velikim delima ovogodišnji dečiji filmski festivala ima za cilj da prikaže poučne filmove sa istinskim porukama.

Svih sedam dana znatiželjna publika moći će da pogleda animirane i igrane filmove, maštovita ostvarenja i 3D avanture snimljene u oviru svetskih produkcija i koprodukcija, te će na programu ovogodišnjeg KIDS FEST-a biti prisutni filmovi iz Francuske, Belgije, Italje, iz zemalja severne Evrope, Švedske, Danske, Estonije, ali i iz Sjedinjenih Američkih Država.

Veliki broj filmova je sinhronizovan na srpski jezik, a kao i predhodnih godina KIDS FEST je pripremio raznovrstan program koji je namenjen i teen publici (od 12 do 17 godina).

* Cenovnik ulaznica *
– Pojedinačne cene ulaznica:
2D – 250 rsd
3D – 350 rsd
– Organizovane posete:
2D – 200 rsd
3D – 300 rsd


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.