4. Novosadski festival zanatskog piva, 23.06-24.06.2017, Fabrika, Novi Sad

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
4. Novosadski festival zanatskog piva, 23.06-24.06.2017, Fabrika, Novi Sad
Fabrika Bulevar Despota Stefana 5, Novi Sad, Srbija
23.Jun.2017 - 24.Jun.2017
Novi SadSrbija

Drage pivopije, došlo je vreme za 4. Novosadski festival zanatskog piva koji će se održati u SKCNS Fabrici i Quarteru, 23. i 24. juna 2017!
Pored sjajnih pivara iz Srbije i regiona, spremite se za nove premijere, žive svirke, food corner, korisna predavanja i mnoštvo iznenađenja koja uvodimo po prvi put. Za dva dana moći ćete da probate desetine različitih zanatskih piva svih mogućih stilova (IPA, Stout, Pale Ale, Weizen, Porter, Pilsner…), ali i da glasate za svoje favorite. Pored vaših glasova, pivsku ponudu će ocenjivati i stručni žiri, tako da ćemo za vreme Festivala zajedno izabrati i proglasiti najbolje pivo! Posebno nas raduje što ćemo pored predavanja o kućnom pivarstvu od ove godine imati homebrewingcorner gde ćete moći besplatno da degustiramo ova divna piva napravljena s ljubavlju u kućnim uslovima.
Ulaznice možete kupiti preko Gigstix prodajnih mesta, ali je važno napomenuti da je broj karata ograničen i da će se u pretprodaji prodavati za 300 dinara po danu festivala, odnosno po ceni od 500 dinara za oba dana! U ovu cenu uračunata je čaša sa logom festivala kojom možete probati veliki broj piva i to u količinama od 0.2, 0.33 i 0.5l. Podsećamo vas i da se na samom Festivalu plaćanje piva vrši isključivo uz pomoć festivalskog novca koji se može kupiti na samom ulazu.
Nastavite da pratite zvaničnu stranicu Novosadskog festivala zanatskog piva jer ćemo vas u narednim danima obaveštavati o svim izlagačima, predavačima i izvođačima sa kojima ćemo se družiti.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.