Amy’s House 03.11. 2017. Elektropionir

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Amy’s House 03.11. 2017. Elektropionir
Cetinjska 15, Elektopionir, Beograd
03.Nov.2017
BeogradSrbija

„Amy’s House“, tribjut bend velikoj jazz/soul pevačici Amy Winehouse, nastao je u Beogradu krajem 2015. godine. Ovaj osmočlani muzički sastav, sastavljen od vrhunskih muzičara, profesionalaca (Big Bend) koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati, okupio se oko ideje da donese slušaocima, pratiocima i obožavaocima čaroliju jedne od najnajgrađivanijih, i najpriznatijih pevačica, i autora novog doba. Da li su uspeli u tome meri se reakcijom i komentarima na održane koncerte u Beogradu, pohvale i reci podrske koji stižu iz čitavog regiona, kao i pozivima za gostovanje.

U zahtevnoj ulozi – vokal – Nevena Filipović, Jazz / rock / pop / fado/ afro pevačica i nastavnica pevanja. Još u vreme srednje muzičke škole osniva svoj prvi bend „All For Jazz“(Bojan Turkić-piano, Vladimir Kostadinović-drums, Zoran Lazarević-bass) a odmah zatim i rock bend „Blue Note“ (Zoran Lazarević-bas i Ivan Zečević-bubanj–ex „Oktobar 1864.“). Upisuje Jazz Akademiju Universität für Musik und darstellende Kunst Graz (odsek pevanje). Tamo sarađuje sa velikim evropskim i američkim muzičarima, kao sto su: Laurie Antonioli, Dena DeRose, Nada Zgur, Stjepko Gut, Renato Chicco, Fritz Pauer i mnogi drugi. Takođe učestvuje na raznim Workshop-ovima (Joy Clayton, Melba Joyce, Kurt Elling..). Sarađuje i sa velikim dvanaestočlanim bras bendom „Eddi Luis&Company“, sa kojim nastupa po velikim dvoranama u Gracu i Beču.

Okupljeni oko iste ideje, zvuka koji je u svom kratkom stvaralackom zivotu Amy Winehouse urezala u svetsku muzicku jazz/soul scenu, u zelji da ga i dalje donose onima koji su ga prepoznali i usvojili, Amy’s House je kreirao totalni zvucno – vizuelni spektakl, nema sumnje jedinstven i neponovljiv.

Amy’s House je nastupao na binama Kulturnih centara Beograda, Pančeva, Lazarevca, na Festivalu Vakanza – Zadar, na Kalemegdanu povodom EU proslave „Evropa otvoreno“, i na najvećim klubskim binama Beograda.i Novog Sada, a za njega se zainteresovala i jedna od najvećih kruzing kompanija AIDA, i uvrstila ga u svoj show program.

https://www.youtube.com/watch?v=dIFAl_-myKY&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=3oHE6ss0FCE
https://www.youtube.com/watch?v=F7qdK76ynu8
https://www.facebook.com/Amys-House-Tribute-band-to-Amy-Winehouse-1223588297670089/

Elektropionir
Cena karte 400 rsd
Amy’s House tribute band, Friday 03.11.  Elektropionir

„Amy’s House,“ a tribute band of great jazz / soul singer Amy Winehouse, was born in Belgrade in late 2015. This eighth musical composition, composed by top musicians and professionals (Big Bend) who have a large number of stage performances and study hours behind them, gathered around the idea of bringing to the listeners, accomplices and admirers the spell of one of the most radical and most distinguished singers, and the author of the new time.

Tickets: 400 rsd


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.