Atomsko Sklonište i Gunsale, Dom Omladine, Beograd, 12 maj 2017

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Atomsko Sklonište i Gunsale, Dom Omladine, Beograd, 12 maj 2017
Dom Omladine Beograda, Beograd, Srbija
12.May.2017
BeogradSrbija

MH Concerts
ponosno predstavlja:

ATOMSKO SKLONIŠTE + Gunsale
Live – 12. 05. 2017. Dom omladine Beograda – 21h

Satnica:

20:30h – ulaz
21:30h – Gunsale
22:30h – ATOMSKO SKLONIŠTE

Od svoga nastanka davne 1976. godine u bivšoj Jugoslaviji pa sve do današnjih dana, veterani rok scene Atomsko sklonište nisu prestali da važe za jedan od najjačih i najunikatnijih bendova ovdašnjih prostora. Već na samom početku svoje karijere postavili su visoke standarde kako zvuka tako i vizuelnog nastupa te je već tada bilo jasno da je scena dobila nešto upečatljivo, novo i višestruko kvalitetno. Njihov jasan i tvrdokoran pacifistički stav, oštra i direktna kritika društva i sistema lansirali su bend u sam vrh ondašnje, ali i današnje umetničke avangarde, a njihovi vizionarski tekstovi, nažalost, danas su surova realnost i svakodnevica.
Vreme je donelo i odnelo mnoge bendove, umetnike, stvaraoce u proteklim decenijama ali Atomsko sklonište i dalje uporno opstaje kao nepobitan kvalitet i tvrdoglavo grabi dalje.

I da li je moguće bolje dočarati kompletnu pojavu Atomskog skloništa nego kroz poruke koje nam šalju već duže od 40 godina. Jer, u Vremenu horoskopa, vrlo je važna temeljna Mentalna higijena da bi Oni što dolaze za nama mogli odlučno, Na kraju stoljeća, reći: Ne cvikaj generacijo jer Za ljubav treba imat dušu!

Specijalni gosti na koncertu biće novosadska R’n’R gerila Gunsale čiji dinamičan i čvrst rok zvuk nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ako volite Motorhead, AC/DC, Lynyard Skinyard i Rose Tattoo onda ćete sigurno obožavati Gunsale!

Ulaznice u prodaji:
– pretprodaja 900din
– na dan koncerta 1.200din

Prodajna mesta: Eventim

ATOMSKO SKLONIŠTE
https://www.facebook.com/Atomsko-Sklonište-371465366266533/
http://www.atomskoskloniste.com/

GUNSALE
https://gunsalenovisad.wordpress.com/


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.