Bioskop pod zvezdama: Papiri na vetru 25.08.2019. Kc Grad

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Bioskop pod zvezdama: Papiri na vetru 25.08.2019. Kc Grad
Braće Krsmanović 4, Belgrade, Serbia
25.Aug.2019
21:00BeogradSrbija
** Papiri na vetru **

Kada El Mono umre, trojica njegovih prijatelja suočavaju se sa gubitkom, ali i željom da obezbede budućnost njegove ćerke. Za Fernanda, Maurisija i El Rusa, izazov neće biti lak. Žele da povrate veliku, ali promašenu investiciju koju je El Mono realizovao kada je kupio jednog mladog fudbalera koji je obećavao.

Trejler: youtu.be/5nl43dHH1Ik

Projekcija na španskom jeziku, sa prevodom na srpski.

Ulaz besplatan. Zbog ograničenog kapaciteta bašte Kulturnog centra GRAD, molimo Vas da na projekciju dođete nešto ranije, kako bismo se svi udobno smestili i sa filmom počeli na vreme.

** Bioskop pod zvezdama **

Još jedno letnje filmsko druženje, u organizaciji Instituta Servantes i Kulturnog centra GRAD, ovog avgusta donosi beogradskoj publici zanimljiva ostvarenja iz Španije, Kolumbije i Argentine.

Ciklus će otvoriti film „Marija (i svi ostali)“, koji će biti prikazan u nedelju, 4. avgusta. Ovo ostvarenje prati glavnu junakinju Mariju, koja nakon majčine smrti preuzima brigu o ocu i porodici. Ipak, njen život počinje neočekivano da se menja kada sazna da njen otac planira da se oženi svojom medicinskom sestrom.

Filmska priča „Na razmeni“, koja će biti prikazana 11. avgusta, dočaraće publici život studentkinje Hulije, koja rodnu Barselonu na jedan semestar menja posve drugačijim Berlinom. Iako je život na razmeni daleko od onoga što je očekivala, Hulija se polako zaljubljuje u nemačku prestonicu i novo okruženje, zbog čega joj povratak u Barselonu sve teže pada.

„Bioskop pod zvezdama“ nastaviće se 18. avgusta projekcijom kolumbijskog ostvarenja „Mama“, kada će gledaoce na velikom platnu dočekati Viktorija, nezavisna i povučena osoba koja naizgled uživa u svojoj samoći. Taj mir narušiće dolazak njene ćerke. Iako ne pričaju već neko vreme, ona moli Viktoriju da pričuva sedmogodišnju unuku Nikol, koja malo po malo, svojom neposrednošću i energijom, osvaja bakinu ljubav.

Za kraj ovog druženja ostavljena je argentinska topla komedija „Papiri na vetru“, koja će biti prikazana 25. avgusta. U ovom ostvarenju, nakon smrti bliskog prijatelja, trojica glavnih junaka suočavaju se kako sa gubitkom, tako i sa željom da obezbede budućnost ćerke svog preminulog prijatelja. Za Fernanda, Maurisija i El Rusa zadatak neće biti lak – žele da povrate veliku, ali promašenu investiciju koju je njihov prijatelj realizovao kada je kupio jednog mladog fudbalera koji je obećavao.

Sve filmske projekcije u Kulturnom centru GRAD počinju u 21 čas. Filmovi se prikazuju sa prevodom na srpski jezik, a ulaz je besplatan.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.