Dani Vajferta 14 – 16.06.2019

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Dani Vajferta 14 – 16.06.2019
Trg Đorđa Vajferta, Pancevo, Serbia
14.Jun.2019 - 16.Jun.2019
18:00PančevoSrbija
Turističko-privredna manifestacija Dani Vajferta u Pančevu biće organizovana po peti put, od 14. do 16. juna, na Trgu Đorđa Vajferta.

I za ovu godinu priprema se bogat i raznovrstan program, za svačiji ukus. Najmlađi posetioci manifestacije imaće priliku da uživaju u programu za decu uz animatore i prigodan muzički dečji program, a za odrasle pripremamo koncerte lokalnih kulturno-umetničkih društava, lokalnih bendova ali i poznatih izvođača pop i rok muzike, kao i tamburaške muzike.

Glavni izvođači na Danima Vajferta u muzičkom delu programa, na glavnoj bini, biće Đorđe David, Alen Islamović i Zvonko Bogdan.

Manifestacija će svečano biti otvorena u petak, 14. juna, nakon nastupa dečjeg hora Vokal kids, a posetioce Dana Vajferta na glavnoj bini na Trgu Đorđa Vajferta u Pančevu zabavljaće Đorđe David.

U subotu će nastupiti Percholy, a od 22 sata na glavnoj bini Alen Islamović.

U nedelju, od 20 sati koncert će na glavnoj bini održati čuveni Zvonko Bogdan.

U subotu i nedelju od 18 do 19 časova na glavnoj bini nastupiće lokalna kulturno-umetnička društva, dok će svakog dana od 17 do 20 sati biti organizovan dečji program uz animatore i radionice.

U pratećem delu programa u Narodnom muzeju Pančevo tokom dva dana biće organizovana predavanja o Đorđu Vajfertu i njegovim savremenicima. Predavači će biti Nikola Vlajić, etnolog i polaznici grupe za istoriju u Regionalnom centru za talente Mihajlo Pupin iz Pančeva.

Ulaz na sva dešavanja u okviru Manifestacije biće slobodan.

Organizator je Turistička organizacija Pančevo uz podršku Grada Pančeva.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.