Delikatesni ponedeljak: Kulturni Centar Lab 20.05.2019. Kc grad

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Delikatesni ponedeljak: Kulturni Centar Lab 20.05.2019. Kc grad
Braće Krsmanović 4, Belgrade, Serbia
20.May.2019
19:00BeogradSrbija
Po drugi put ekipa stiže iz laboratorije kulture sa severa, ovog puta u prolećnom izdanju gde će publiku iznenaditi različitim vojvođanskim kulinarskim eksperimentima, propraćenim dobrom muzikom.
U februaru, Mihajlo Heraković i Vladimir Nešić su vam spremali čorbu sa 4 vrste pečuraka, kotlić, domaće nasuvo sa krompirom i kranč od jabuka, a ovog puta dolaze još spremniji da vam otvore nove dimenzije čula ukusa.

U vili koja je sagrađena 1934. nakon renoviranja 2017. sa radom počinje Kulturni Centar Lab. Dinamičan prostor na tri sprata danas služi kao bioskop, galerija, koncertna sala, rezidencija, prostor za rad ili jednostavno mesto gde možete uživati uz kafu ili neko kraft pivo. KC Lab iz Novog Sada je nezavisan kulturni prostor, čiji su najmnogobrojniji korisnici likovni umetnici, muzičari i glumci. U svih 720 kvadratnih metara koliko kuća poseduje organizuju se veoma raznovrsni programi izložbenog karaktera, održavaju se predstave, koncerti, dj nastupi, tribine i debate, projekcije, radionice i druge aktivnosti. Događaji koji se organizuju mogu da ugoste nešto više od 200 posetilaca, a uz to poseduju kompletnu audio-vizuelnu i tehničku opremu. Tu su i pianino, električni klavir, fagot, violina i gitara za izvedbu različitih koncerata. Osim zatvorenih prostorija, KC Lab raspolaže i letnjom binom na otvorenom koja izlazi direktno na jedan od većih novosadskih parkova. Njegovi osnivači su takođe umetnici, čiji je cilj da stvore bolje uslove za razvoj inovativnih i nezavisnih umetničkih projekata, sa većim uticajem na život cele zajednice. U tome im pomažu veoma kvalitetni saradnici i angažovana publika. U KC Lab za nešto više od godinu dana postojanja održano je više od 600 različitih događaja, a Centar na nedeljnom nivou poseti između 700 i 1000 ljudi.

https://www.facebook.com/KulturniCentarLAB/
https://www.instagram.com/kulturnicentar_lab/

Cena bona: 200 rsd


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.