DISCO OPERA 15.02.2019.srpsko narodno pozorište

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
DISCO OPERA 15.02.2019.srpsko narodno pozorište
Njegoševa 9, Belgrade, Serbia
15.Feb.2019
20:00BeogradSrbija
Nakon nezaboravnog koncerta “ROCK OPERA” , združeni sastav novosadskog big benda, članova hora i orkestra opere srpskog narodnog pozorišta vas vodi na fantastično putovanje kroz najlepše teme Disco muzike!
DISCO je nekad bio totalni underground i alternativa – muzički pravac koji se stvorio iz bunta i želje za nečim novim, nečim što će naterati ljude da više plešu i uživaju u bogatim varijacijama kombinacije nekoliko muzičkih žanrova (Pop, Soul, Funk, Jazz, pa čak i Rock).
Činjenica je da je disko muzika krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih unela sasvim novu čaroliju u muzički svet , tadašnje klubove ali i naša srca. Još uvek se pamte hitovi i nezaboravni refreni Done Samer, Abe, Boni M, Bi Džiza , Majkla Džeksona i ostalih velikih zvezda . Disco je postao kompleksni društveno-kulturni fenomen, čiji su se efekti prelili izvan uske muzičke sfere..Pojavom elektronske muzike, nebrojeno mnogo disko pesama su postale poznati remiksi. U našem slučaju- simfonijski remiksi!
Na programu koncerta se nalaze neki od najpredstavnika autora disko talasa sedamdesetih i osamdesetih: Abba, Boney M, Bee Gees, Michel Jackson, Stevie Wonder, Dona Summer, Aretha Franklin, Quincy Jones, Wild Cherry…

Dirigent-Fedor Vrtačnik

Solisti:
Bojana Stamenov,
Sashka Yanx,
Zoran Šandorov,
„DISCO SISTERS“ članice hora opere SNP-a
Gabor Bunford, tenor saksofon
Dragan Kozarčić, truba

Ulaznice za koncert se prodaju od utorka 22.Januara.2019, na blagajni Srpskog narodnog pozorišta (Pozorišni trg 1, tel. 021/520-091), radnim danima od 10h i subotom od 14h, pa do početka poslednje predstave i on-line na: www.snp.org.rs
Cene ulaznica:
1.400,00 i 1.600,00 dinara PARTER
1.200,00 dinara BALKON


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.