Bob Marley's Day – Hornsman Coyote 04.02.2023 Božidarc

EVENT IS OVER
Bob Marley's Day – Hornsman Coyote 04.02.2023 Božidarc
Radoslava Grujica 3
04.Feb.2023
20:00BeogradSrbija
Proslava rođendana Bob Marlija u subotu 04. februara uz Hornsman Coyote Sound System & DJ Gaggie. Pored standardnog repertoara Hornsman Coyote će izvesti i desetak pesama Bob Marley-a uz originalne matrice koje su mu nedavno ustupili legendarni The Wailers!
Karte u pretprodaji 600 RSD @ Božidarac Cafe & Polet (Cetinjska 15), na ulazu 800 RSD.
Nemanja Kojic aka Hornsman Coyote.
Svoj rad započeo je još 1990-te kao DUB trombonista, pridruživši se srpskim reggae pionirima Del Arno Bend-u. 1994. godine osniva Eyesburn, jedan od najzapaženijih crossover bendova na Balkanu. Posle prvog prekida rada Eyesburn-a 2005. godine, Coyote odlazi u London gde upoznaje Jerry Lionz, prvog Roots Reggae producenta sa kojim radi na trombonskim instrumental pesmama. Nedugo zatim upoznaje Jah Works produkciju za koju izdaje svoj prvi internacionalni instrumentalni album BRASS ROOTS i ulazi na današnju evropsku dub/reggae scenu. Od tada, Coyote isporučuje trombonske linije i aranžmane za mnoge producente širom Evrope i sveta. Sa njegovim trombonskim instrumentalima objavljeno je preko 50 vinil izdanja sa različitim producentima i poznatim reggae pevačima, a sa svojim trombonskim deonicama i aranžmanima gostovao je i na albumima legendarnih reggae umetnika kao što su Lee Scratch Perry i Max Romeo. Hornsman Coyote pojavljuje se i na novom albumu Lee Scratch Perry-a gde je snimio trombon deonice. a svojim hard l.
U Bozidarac dolazi u svojoj soundsystem varijanti sa kojim je aktivan punih 16 godina, sastav cine Isakk Soler – violina, Martin Gak sound control, Nemanja Kojic, trombon i glas.
Dj Gaggie ( White Squall Sound System )
Dragan Stanic Gaggie je rubadub, steppa, roots dj iz Beograda, koji je na Srpskoj sceni duze od 20 godina. svpju reputaciju stekao je clanstvom u jednom u jednom od prvih sound systema. usput se polako oprobava na polju produkcije. U buducnosti mozemo ocekivati mnogo muzike iz Gaggijeve labaratorije.

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.