BOJANA VUNTURIŠEVIĆ 23.03.2024. Dom omladine

EVENT IS OVER
BOJANA VUNTURIŠEVIĆ 23.03.2024. Dom omladine

23.Mar.2024
21:00BeogradSrbija
BOJANA VUNTURIŠEVIĆ @ Kontakt 24
Dom omladine Beograda
23. mart 2024.
Ulaznice: Anti Shop (Cetinjska 15)
Promotivni kontigent: 2.000 dinara.
Revijalni koncertni program Kontakt konferencije i showcase festivala svake godine donosi notu ekskluzive u popkulturnim okvirima.
Koncerti BOJANE VUNTURIŠEVIĆ nisu česti, ali često nije dovoljan samo jedan kako bi se zadovoljile strasti njene sve brojnije publike. Umetnica koja je rokerski stav i energiju unela među TikTok generaciju, generaciju “Z”, na poseban način simboliše aktuelnu muziku koja se obraća starijim generacijama otvorenim za eksperimente i onim mlađim kojima live koncerti nisu deo svakodnevnog lifestyle-a. Ali Bojanine nastupe ne propuštaju. Glas pomirenja generacija. To je Bojana.
—————————
Kontakt konferencija, showcase i festival održaće se osmi put u Beogradu. #Kontakt24 očekuje nas od 21. do 23. marta 2024. u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“ i promoterske kuće Odličan Hrčak.
#Kontakt24 će ponovo u martu Beograd učiniti centrom susreta profesionalaca iz sfere muzičkog biznisa.
Novo izdanje Kontakta obeležiće koncerti, izložbe, tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave.
Kontakt dolazi prirodno.

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.