DISNEY KONCERT 29.09.2024. MTS dvorana

DISNEY KONCERT 29.09.2024. MTS dvorana
Trg Nikole Pasica
29.Sep.2024
16:00BeogradSrbija

“DIZNI KONCERT: ČAROBNA MUZIKA IZ FILMOVA” POSTAJE TRADICIJA,
29. SEPTEMBRA PONOVO U MTS DVORANI

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE

Zbog velikog interesovanja i veličanstvenog majskog spektakla ponovo je zakazan magični spektakl “Dizni koncert: Čarobna muzika iz filmova” koji će se u nedelju, 29. septembar održati u mts Dvorani. Sada već uspostavljena tradicija gala događaja uključuje dva termina koncerta, od 16h i 19h, a za nezaboravni doživljaj izvođenja Diznijevih numera karte se već od danas mogu pronaći na blagajni Dvorane.

Pre nepunih mesec dana 11 izvođača domaće muzičke i glumačke scene, u sastavu Gorice Popović, Jelene Gavrilović, Zejne, Zoe Kida, Milana Antonić, Nevene Božović, Dušana Svilara, Stefana Zdravkovića Princa, Lejle Hot i Marka Luisa, a u pratnji Vojvođanskog simfonijskog orkestara, pred punom Velikom salom mts Dvorane izvodilo je preko 30 melodija iz najpoznatijih animacija prestižnog Disney studija. Dugotrajnim aplauzom i sa istinskim oduševljenjem ispraćene su pesme uz koje su mnoge generacije stasale, a uz koje mnoge tek sazrevaju, jer legendarni filmski studio punih 100 godina donosi na veliko platno najpoznatije naslove, ispunjene nezaboravnim kompozicijama.
Septembarska repriza koncerta predviđa identičan raspevani repertoar. Na srpskom jeziku izvodiće se legendarne pesme voljenih avantura kao što su “Mala sirena”, “Vajana”, “Mulan”, “Kralj lavova”, “Aladin”, ali i “Zaleđeno kraljevstvo”, “Lepotica i zver”, “Želja” i mnoge druge.
I ovog puta publika će moći da čuje prepoznatljive taktove melodija “Bibidi bobidi bu” koju će izneti glumica Gorica Popović, “Krug života” koju u duetu izvode Dušan Svilar i Milan Antonić, pesmu „Na moj znak“ sa Markom Luisom, numeru “Želja” sa Lejlom Hot na sceni, ali i kako “Medo gde si ti” iz animacije “Knjiga u džungli” zvuči u izvođenju svih učesnika.

Diznijevi koncert održavaju se u gradovima širom sveta. a Beograd je upravo jedan od onih koji ima mogućnost da bude domaćin magičnog spektakla, sa licencom izvođenja, uz vizualne sadržaje i učešće simfonijskih orkestara.
Tokom koncerata variraće kako isključivo simfonijski instrumentalni nastupi, tako i  multimedijalne produkcije sa solistima i horovima.

Dvočasovna muzička magija završiće se Diznijevom himnom “Želju kad pod zvezdom sniš” (When you Wish upon a star).

U NASTAVKU FOTOGRAFIJE SA PREDHODNOG DIZNIJEVOG KONCERTA (fotograf Marina Pešić)


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.