PINK FLOYD TRIBUTE SHOW 02.10.2024. MTS dvorana

PINK FLOYD TRIBUTE SHOW 02.10.2024. MTS dvorana
Trg Nikole Pasica
02.Oct.2024
20:00BeogradSrbija

Najveći evropski PINK FLOYD Tribute bend ponovo će zasvirati pred beogradskom publikom 02. oktobra u mts Dvorani, posle tačno dve godine, dok će im ovo biti prvi nastup u kultnoj dvorani. Biće to doslovno „ audio i vizuelni praznik“ za fanove kultnog i neprevaziđenog engleskog benda Pink Floyd,  a publika će u okviru ovog specifičnog projekta proputovati kroz sve faze razvoja i uspona ovog čuvenog sastava.

Prava muzička revolucija koju su još davnih dana u muzičku orbitu doneli Dejvid Gilmor, Rodžer Voters, Sid Baret, Ričard Rajt i Nik Mejson, biće oživljena na koncertu koji je kombinacija progresivnog, psihodeličnog i simfonijskog roka.

Nezaboravne su pesme kultne britanske grupe, poput Hey you, Wish you were here, Time, Learning to fly, Shine on you crazy diamond, Another brick in the wall i mmoge druge, a pred Beograđane doneće ih moćna ekipa u svom maniru, vodeći se u potpunosti i vizuelnim identitetom koji prati, po običaju, sve ove numere. Za to će biti naime zaslužan tim od devet vrhunskih muzičara, kao i dizajner svetla Dino Petrina, Johnny Grudić, producent, inžinjer zvuka i muzički direktor projekta.

KUPOVINA KARATA NA MTSDVORNA.RS I BLAGAJNI MTS DVORANE


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.