Priča 11 – 17.06.2018. Čačak

EVENT IS OVER
Priča 11 – 17.06.2018. Čačak
Čačak, Srbija
11.Jun.2018 - 17.Jun.2018
ČačakSrbija

Festivala “Priča” održaće se ove godine u periodu od 11. do 17. juna u Čačku. Novina je da će sadržaji biti prošireni i da će se održavati na nekoliko lokacija.

Kako su za portal Epicentar press rekli organizatori, ekskluzivni izvođači, raznovrsni kulturni sadržaji i bogat program sigurno će obradovati sve posetioce bez obzira na uzrast.

Festival PRIČA je festival rokenrola, radosti i prijateljstva.

U koncertnom delu festivala nastupiće: Parni Valjak, Riblja Čorba, Goblini, Kerber, Magnifiko, Dejan Cukić, Odgovor, Jurka, kao i mladi bendovi koji će se predstaviti svojim autorskim pesmama.

Što se tiče ljubitelja pozorišta, pripremljen je Pozorišni Maraton sa nekoliko predstava za decu i odrasle uz aktivno angažovanje našeg velikog glumca i prijatelja festivala Cacija Mihailovića.

Pored pozorišnih predstava za najmlađe biće organizovan maskenbal koji će biti propraćen adekvatnim programom, muzikom i nagradama.

Ostali kulturni sadržaji podrazumevaju: izložbe fotografija, promocije knjiga, projekcije filmova i svakodnevne muzičke koncerte.
Na ovogodišnjem festivalu, na Main stage – u koji će se nalaziti na Remontovom stadionu, održaće se koncertni deo festivala. Na Party stage – u, na Trgu ispred Doma kulture, svakodnevno će se održavati svi ostali kulturni sadržaji.

Poseban akcenat je stavljen na najveću atrakciju Festivala Priča, kao festival u festivalu, a to je ROCK KARNEVAL, u kome će učestvovati plesni klubovi našeg grada i đaci srednjih škola koji će organizovano osmisliti i izraditi svoje karnevalske kostime.

Nakon parade biće velika žurka na trgu za koju će se pobrinuti DJ Mehighlow.

Zatvaranje festivala će se proslaviti uz veliku TEHNO žurku i to nije sve što se tiče Festivala PRIČA, jer ovo je PRIČA BEZ KRAJA i nastaviće se, kažu organizatori.

Koncerti su 15. i 16. juna
Ucesnici:
Bajaga i Instruktori
Riblja Corba
Partibrejkers
Kerber
Magnjifico
Dejan Cukic
357
EX Revolveri
Odgovor
10 mladih bendova
Ulaz 600 dinara
BUDITE I VI DEO OVE PRICE!


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.