Imam Bradu Najlepšu U Gradu 25.11.2018. Dorcol Platz

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Imam Bradu Najlepšu U Gradu 25.11.2018. Dorcol Platz
Dobračina 59b, Beograd
25.Nov.2018
BeogradSrbija
IMAM BRADU NAJLEPŠU U GRADU vol 4
Trend koji se poslednjih godina vratio u pobedničkom maniru i pokorio ceo muški svet, na velika vrata stigao je i u Beograd, gde se muškarci bez brade veoma retko viđaju.
„Imam bradu najlepšu u gradu“ je manifestacija čiji je glavni događaj izbor za najlepšu bradu u nekoliko kategorija, ali je ujedno i jedinstveni jednodnevni praznik posvećen najlepšem muškom ukrasu na licu. Za sve one koji su se pitali kako da na najbolji način održavaju i neguju svoju bradu, koji su najbolji proizvodi za tu svrhu, za sve one koji žele da promene izgled svoje brade ili da je na licu mesta istrimuju, Dorćol Platz će 25 novembra biti idealno mesto za sve njih!
Takođe, ni dame naravno neće ostati besposlene, jer, pored toga što će imati priliku da nabave sjajan poklon za svog muža/dečka/druga/kolegu/brata…imaće priliku i da se nađu u zavidnoj ulozi – ulozi sudije u kategoriji: Najlepši bradonja!
Ako misliš da baš ti zaslužuješ titulu najlepše brade Beograda, dovoljno je da se prijaviš jednostavnim slanjem imena i prezimena na bgbarbers@gmail.com (ili na licu mesta, ali pre 17h) kupiš ulaznicu na dan događaja. Biramo:
Najlepšu bradu – Dragan Nikolić
Najdužu bradu
Šašavu bradu – Raša Popov
Šašave brkove – Boris Trivan
Najlepšeg bradonju po izboru ženske publike – Chocomuffin
Najduže brkove
Najbolju bradu u obliku kocke
Najbolju jareću bradu
Najbolji stajling
Najbolji Kostim

Ponosna brada Srbije – specijalna kategorija javnih ličnosti glasanje na internetu

Za četvrti po redu dogođaj dodali smo još 3 takmičenja.
Obaranje ruke i Brzom ispijanju piva. U saradnji sa The Golden Spartan.
+ Ljuti izazov je u pripremi.
Svi izlagači – proizvođači proizvoda za brade, muške brendove i ostale zanimljive stvarčice – koji žele da se njihov štand nađe na događaju „Imam bradu najlepšu u gradu“ mogu se prijaviti za učešće putem mejl adrese bgbarbers@gmail.com. Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača i / ili naziv studija, brenda ili linije proizvoda, kontakt telefon, kratak opis proizvoda koji će biti izlagani, e mail adresu, web adresu ili link ka FB strani, instagram (ukoliko postoji). Kotizacija je 7000 RSD za standardni štand. Postoji i opcija prezentacije na bini.
Ulaz 300 dinara.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.