Indigo 17.01.2019. Pozorište mladih

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Indigo 17.01.2019. Pozorište mladih
Ignjata Pavlasa 4, Novi Sad, Serbia
17.Jan.2019
20:00Novi SadSrbija
U predstavi koja će vam izmamiti i smeh i suze maestralno igraju:
Danica Maksimović,Marija Vicković i Branislav Lečić koji je i režirao ovu predstavu.
Priča počinje u kancelariji, dve koleginice, starija žena zmaj s bogovskim nogama iza koje su kilometraže muškaraca, radnog staža – Ana (Danica Maksimović) za kojom svaka ždrebica kad je vidi pomisli: “Pogledaj kako je moćna, da samo budem bar upola takva u njenim godinama!” i mlada pripravnica željna svega, koketna, tipična kancelarijska pojava na stolu oženjenog direktora firme – Bela (Marija Vicković) za kojom svaka matorka tračari i ljubomorno se priseća svoje mladosti.
Danin lik je žena koja je ceo život jurila karijeru, ima dva propala braka i gomilu ljubavnika, propuštala je prilike a sada je sama, s pljoskom u tašni skrivenom među kremama za bore i kovertom u kojoj je otkaz, jer je tehnološki višak.Mlada koleginica uzima starijoj i bivšeg ljubavnika i trku za godinama i posao, ali oseća na trenutke moralnu krivicu. Negde pred kraj, kada Danin lik dobije otkaz, u celu priču u kancelariju uleće Leka u ulozi tehničara, bivšeg robijaša na uslovnoj,šeprtljastog, pogubljenog i naizgled mentalno obolelog čoveka koji je prikaz svakog tipa koga smo u životu zaobišle u širokom luku, jer eto nije princ na belom konju, a mogao bi emotivno osakaćenim curama mnogo pružiti. Danica prepričava sudbinu pametne, uspešne i privlačne žene, a onda nam postavlja pitanja: “Šta kada nas sutra zameni neka pripravnička ždrebica? Šta onda kada se jednog dana probudimo pored muža s mirisom druge, znatno mlađe žene, kao što se sad budi supruga čoveka sa kojim smo u vezi? Šta ako se ne ostvarimo u ulozi majke, žene i upadnemo u kandže sopstvene ambicije i u jednom momentu usred predstave viče: “Nisam više nikome rentabilna!”

Ulaznice možete rezervisati u knjižari Mala velika knjiga (hol pozorišta mladih) i putem sajta gigstix.com po ceni od; 1000 dinara za Parter I , 800din za parter II i 800din za balkon


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.