K-pop World Festival Srbija11.07.2019. Dom omladine

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
K-pop World Festival Srbija11.07.2019. Dom omladine
Makedonska 22, Belgrade, Serbia
11.Jul.2019
16:00BeogradSrbija

U četvrtak, 11. jula od 16.00 časova, u Domu omladine Beograda održaće se K-pop World Festival Srbija 2019, u sali Amerikana, u organizaciji Ambasade Republike Koreje u Srbiji, biće priređeno takmičenje koje je zvanični svetski K-pop događaj.

Po četvrti put u Srbiji održava se ovo takmičenje u pevanju i plesu uz korejski pop.

Pobednik takmičenja u Srbiji prolazi u uži izbor kandidata sa šansom da bude pozvan na finalno međunarodno K-pop takmičenje u Koreji. Na takmičenje se mogu prijaviti svi, ali u slučaju da je takmičar maloletan, potrebna je pismena saglasnost roditelja ili staratelja.

Najbolji takmičari, odnosno takmičarske grupe, koje su prošle selekciju na osnovu videa, ulaze u drugi krug takmičenja – audiciju uživo, u Domu omladine Beograda. Za najbolje su obezbeđene vredne nagrade.

Tim sudija će ocenjivati na osnovu celokupnog utiska muzikalnost (glasovne sposobnosti, koreografija itd.), harizmatičnost tokom izvođenja i strast prema K-pop muzici svih učesnika.
Istog dana, će, u Domu Omladine biti organizovana i Karaoke žurka.

Detalji događaja su:
Prijave za prvi krug selekcije i video slati najkasnije do 18.juna 2019 u ponoć:
KVALIFIKACIJE (online audicija): Možete učestvovati u VOKALNOJ ili PLESNOJ kategoriji, individualno ili u grupi. Potrebno je da POSTUJETE NA YOUTUBE VAŠ VIDEO SNIMAK (ne duži od 4 minuta), na kom se dobro vidi i čuje vaše vokalno ili plesno izvođenje, najkasnije do 18. JUNA i nasloviti ga sa „K-pop Festival Serbia _ Ime tima“ da bismo ga lakše pretražili. Zatim je potrebno POPUNITI PRIJAVNI FORMULAR, koji možete pereuzeti na sajtu ambasade i poslati ga na mejl: ambasada.koreje@gmail.com, takodje do 18. JUNA sa naznakom u temi mejla „K-pop Festival Serbia _ Ime tima“.

Prijave za Volontere slati na emejl adresu: ambasada.koreje@gmail.com, s naznakom Volontiranje na K-pop Festivalu u Beogradu, odabrani kandidati će biti obavešteni putem mejla

REZULTATI KVALIFIKACIJA: Najbolji takmičari, odnosno takmičarske grupe, koje prođu selekciju na osnovu videa, ulaze u drugi krug takmičenja – audiciju uživo, u Domu omladine Beograda, koja će se održati 11. JULA. Rezultati kvalifikacija i spisak grupa i takmičara koji su prošli na audiciju će biti objavljeni 21.JUNA.

K-pop World festival u Beogradu će se održati 11.Jula u Domu Omladine-Sala Amerikana


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.