KOLJA 08.02.2019. STUDIO M

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
KOLJA 08.02.2019. STUDIO M
Radnička, Novi Sad, Serbia
08.Feb.2019
20:00Novi SadSrbija
„Sviraćemo u Novom Sadu svaki mesec, to nam je u planu“, reče Kolja na decembarskom koncertu u legendarnom Studiju M. Stoga, (uz malu januarsku pauzu) sledi 8. februara (20:00) drugi novosadski koncert na kome Kolja promoviše album „4 Prsta“ u Studiju M.

Ulaznica preko Gigstix-a košta 1.200 dinara.

Kultni autor, gitarista i pevač Nikola Pejaković Kolja objavio je letos novi album „4 Prsta“ (izdavač Long Play), pozamašnu zbirku od čak 19, u bluzu utemeljenih ali ipak žanrovski raznolikih, kompozicija.

„Ovaj album je pun muzike, duboko je zarezao u muzičku prošlost, svest i stanje mog producenta, gitariste i prijatelja Voje Aralice i mene, tako da ga ja, zaista, posmatram kao moj ključni i najbolji album… Želim da ova ploča dođe do ljudi i da se sluša. Ranije, nisam baš puno mario za to“, ističe Kolja.

Album „4 Prsta“, očekivano, donosi sa strašću odsvirane bluzične stvari kakve su „Starost neće nikoga da čeka“, „Došla si kasno“ ili „Slika pokojnog druga“, ali zatim zna da poleti u soul-pop „Nema me bez nje“ ili uspori sa laganom „Uzmi ovu pesmu“ i reflektivnom „Život je san“, čak skrene u pevanje na engleskom u „Land of Hope“ ili iznenadi sa tri, gudačima obojena, instrumentala. Na novom albumu Kolja iznenađuje komponovanjem muzike na stihove velikog srpskog pesnika Jovana Jovanovića Zmaja (1833-1904).

U Koljinom bendu su uz gitaristu Voju Aralicu i klavijaturistu Ivana Aleksijevića Pančevca, kontrabasista Milan Pavković i bubnjar Duca Ivanišević.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Kolja se na muzičkoj sceni predstavio albumima „Mama, nemoj plakati“ (2001), „Kolja“ (2009). i
„Grobovlasnici“ (2013).

ULAZNICA –  1200 dinara


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.