KOVACS 29 – 30.09.2022. Bitef Art

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
KOVACS 29 – 30.09.2022. Bitef Art
Mitropolita Petra 8
29.Sep.2022
20:30BeogradSrbija
Jedna od najvećih senzacija holandske muzičke scene, Sharon KOVACS, po drugi put dolazi u Beograd i otvara zimsku sezonu Musicology Sessions koncertnog serijala, gde će održati dva koncerta u klubu BitefArtCafe, 29. & 30. septembra.
Poznata kao KOVACS i pevačica obrijane glave, ova muzičarka i kantautorka u sebi skriva glas jedne prave soul legende, koja je publiku privukla pre svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom.
Tokom prvog kovid zatvaranja, Kovacs je boravila u Portugaliji radeći na novoj muzici inspirisanoj ovom zemljom. Njen novi singl „Tutti Frutti Tekuila“ iako zvuči fanki i veselo, ima snažnu poruku o ispijanju emocija, resetovanju, pauziranju i zaboravljanju svega na trenutak.
Ne preza da se dotakne i svetlih i mračnih aspekata modernih veza, u svojim pesmama zapravo ispoveda o divljoj ljubavi i nezdravim romantičnim odnosima, hedonizmu i zavisnosti, svemu što je prate kroz emotivni rolerkoster koji je proživljavala poslednjih par godina, izgubivši i muzičke i romantične partnere, te gradeći novu Kovacs porodicu sa producentom Liam Howe.
Prethodna dva albuma ,,Shades of Black” ,,Cheap Smell”, kao i poznati singlovi My Love“ The Devil You Know“ „You Again“ i mnogi drugi, priznati su od strane Robbie Williams-a, i uzora kao što su Holliday, Simone, Bassey, Winehouse, Beth Gibbons (Portishead)…
Nakon 60 miliona YouTube pregleda velikog broja nagrada i nastupa na velikim festivalima, pevačica je na pravom putu da postane živa legenda svetske muzičke scene.
Njen drugi album, „Cheap Smell“, nazvan po bendu u kom je nastupala pre nego što je postala poznata, okarakterisan je kao jedan od najiskrenijih i najinspirativnijih future soul albuma čitave decenije.
Kovacs neprestano traži i uspeva nađe pozitivnost u najmračnijim ćoškovima života.
Čekamo vas 29. & 30. septembra u BitefArtCafe klubu, u Mitropolita Petra 8!
SVE ULAZNICE SU ZA STAJANJE, ograničena rezervacija stolova i separea samo nakon kupovine ulaznica 063594294
(svi barski stolovi su za minimum 4 osobe i imaju po dve stolice; rezervacija u separeu ne podrazumeva sedeća mesta za sve osobe, ovo zavisi od pozicije separea i broja osoba koje rezervišu)
Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu, i broj rezervacija je ograničen.
Vrata kluba se otvaraju u 20.30, koncert počinje u 22h
Informacije i rezervacije:
063594294 & 063594054
***Organizatori koncerta zadržavaju pravo promene lokacije, ukoliko situacija tako bude nalagala. U tom slučaju događaj će se održati u BitefArtCafe Summer Stage.
***Na koncertima postoji starosno ograničenje 18+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika.

JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.