Late Night Classic filharmonijski afterparti 08.02.2019.taman club

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Late Night Classic filharmonijski afterparti 08.02.2019.taman club
Karađorđeva 44, Belgrade, Serbia
08.Feb.2019
23:00BeogradSrbija
Nakon DJ Takija i DJ Jelkinje, došlo je vreme da svoje umeće za DJ pultom pokaže jedno od najprepoznatljivijih lica naše kuće.

Prvi osmeh filharmonije, epicentar pozitivne energije i osoba čija pojava godinama personifikuje BGF, naša PR menadžerka Jelena Milašinović u petak 8. februara od 23h postaje DJ Jelllena (svaka sličnost sa stvarnim ljudima i događajima je slučajna) i staje za DJ Pult savamalskog kluba „Taman“. Ovaj filharmonijski afterparti uslediće nakon koncerta na Kolarcu na kom će Filharmoniju predvoditi dirigent Hauard Grifits, a gostuju nam solista Dorijan, član Hora bečkih dečaka i hor Obilić AKUD Branko Krsmanović.

DJ Jelllena će ove večeri publici u klubu u Karađorđevoj ulici predstaviti najbolje od klasične muzike, na isti način kao što svaki dan u svom radu predstavlja Filharmoniju. Ona će kao treći filharmonijski DJ u nizu pokušati da dokaže da klasična muzika itekako ima svoje mesto u klupskoj kulturi i noćnom životu Beograda.

Filharmonija ovom serijom žurki želi da klasičnu muziku iznese iz okvira “rigidnog” i “dalekog” i približi je urbanoj klupskoj populaciji Beograda kao nešto uz šta se jednako može uživati kao i uz energijom nabijene ritmove elektronske muzike.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.