Neon Puma & Young Husbands uživo 05.04.2019.Pulse club

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Neon Puma & Young Husbands uživo 05.04.2019.Pulse club
Ruzveltova 1, Belgrade, Serbia
05.Apr.2019
22:00BeogradSrbija

Dragi ljudi, 5. aprila u Pulse Club-u, Neon Puma i Young Husbands prave lom za vas. Gomila energije i modernog rok zvuka za sve ljude koji su željni kvalitetnog alternativnog sadržaja. Dođite da se družimo i cepamo prostor-vreme.

Neon Puma postoji nepune dve godine i hrabro gazi ka snimanju svog prvog albuma. U muzici dosta misle na živu izvedbu – znaju da vi nemate vremena za balade, stoga će pružiti set koji pumpa od prve do poslednje sekunde. Zvučni izraz Neon Pume može se najbliže opisati kao melodični rock sa povremenim izletima u tvrđi zvuk modernog metala, no ovaj bend nikada ne zalazi u tamne vode iz kojih vašem raspoloženju spasa nema, već i u najabrazivnijim momentima ostaje u domenu melodičnosti i razigrano-skakutave atmosfere koja će vas od početka do kraja terati da cupkate u savršenoj rezonanciji sa Puminom tesnom ritam sekcijom. Od širokih shoe-gaze gitara sve do napetog j-rock ritma – bend se lagano šeta izmedju drastično različitih muzičkih izraza pomirujući ih u kompaktne kompozicije koje nepretenciozno pričaju svoju priču i kotrljaju se slaveći zivot i radost muzike.

Sastav Young Husbands nastajao je dugo, od 2008. kada je nekolicina prijatelja odlučila da napravi bend koji bi za svoju dušu svirao obrade bendova koje vole. Malo je vremena i volje bilo potrebno da se od obrada stigne do prvih autorskih stvari i od 2011. do danas Young Husbands je objavio tri EP-a i dva singla. Uspeo je da nakarika i tri spota. Članovi su svi manje ili više aktivni na sceni od ranih dvehiljaditih, a i danas sudeluju u drugim sastavima. Danas su to Kosta i Bojan (gitare i vokali), Petar (bas) i Stefan (bubnjevi). Zvuk se menjao s vremenom i životnim i muzičkim uticajima koji su se rojili, ali je osnova ostala nepromenjena – spoj panka i rokenrola koji ume da se zaljulja ka melanholiji, ali i da se vine u energične, pa i agresivne visine. Young Husbands ne opstaje kao konceptualni ili žanrovski definisani bend, već sazreva zajedno sa svojim članovima.

Cena ulaznice: 250rsd

Vidimo se tamo!


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.