Nick Cave & The Bad Seeds 28.10.2017. Arena, Beograd

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Nick Cave & The Bad Seeds 28.10.2017. Arena, Beograd
Arena, Beograd
28.Oct.2017
BeogradSrbija

Jedna od najupečatljivijih pojava svetske muzičke scene, cenjeni autor i izvođač, Nick Cave sa svojim bendom the Bad Seeds, nastupiće 28. oktobra u Kombank Areni!
Nick Cave and the Bad Seeds održaće koncert u okviru svoje svetske turneje na kojoj predstavljuju album „Skeleton Tree“ koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti dok mu je Guardian poverio pet zvezdica i opisao kao „remek delo ljubavi i razaranja“.
Nick Cave & The Bad Seeds prodali su više od 5 miliona albuma širom sveta i ostavili dubok i dalekosežan uticaj na svetsku umetničku scenu.
Prethodni nastup Nick Cave and the Bad Seedsa u Areni proglašen je za najbolji koncert 2008. godine u Srbiji. Ovo je bio jedan od najdužih koncerata ovog muzičara koji je trajao blizu 150 minuta pri čemu je Nick Cave više puta ispunjavao muzičke želje svojih fanova.
„Prvi bis trajao je oko sat vremena. Svaka sledeća pesma podizala je raspaljenost atmosfere, a Kejv se još više opustio svojim „rokerskim akrobacijama“ za mikrofonom… „ – izveštavali su domaći mediji.
Nov album koji će pored svojih starih pesama, predstaviti u Kombank Areni, 28. oktobra, nastajao je u periodu kada je Kejv izgubio sina i objavljen je dan nakon premijere dokumentarca novozelandskog reditelja Andrewa Dominika „One More Time With feeling“ koji svedoči o muzičarevoj patnji i traumi. Skeleton Tree našao se na prvom mestu slušanosti u osam zemalja. Album je bendu doneo najviše pozicije ikada na britanskoj (UK: 2) i američkoj listi slušanosti (Billbord: 27). Nick Cave & The Bad Seeds su nedavno nominovani za Brit nagradu (2017) u kategoriji “Najbolja međunarodna grupa”.
Nick Cave dolazi sa svojim dugogodišnjim saradnikom, tekstopiscem Warren Ellisom kao i bendom koji čine Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica i Larry Mullins.

Nick Cave and the Bad Seeds  will host a concert in their world tour featuring the album „Skeleton Tree“, which was found at the first positions of numerous world listening lists while the Guardian gave hem a five stars and described it as „a masterpiece of love and destruction.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.