Očistimo Donji Dorćol 11.05.2019.

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Očistimo Donji Dorćol 11.05.2019.
Donji Dorćol, Cara Uroša, Belgrade, Serbia
11.May.2019
11:00BeogradSrbija
Dragi Mikserovci, Dorćolke i Dorćolci, gradjani, kolektivi, fakulteti, škole, kompanije, nevladine organizacije i svi ljudi dobre volje!

U susret „Mikser festivalu 2019“ koji se od 24-26. maja održava na Donjem Dorćolu pod sloganom „Cirkuliši“, a u želji da zajedničkim snagama podignemo svest građana o važnosti očuvanja svog najbližeg, životnog okruženja, pozivamo vas na veliku akciju čišćenja Donjeg Dorćola na potezu izmedju ulica Žorža Klemansoa i Tadeuša Košćuškog, kao i ulica Dunavske i Dušanove.

Pridružite nam se 11. maja ove godine u 11 časova! Zborno mesto je u parku kod GSP-a, u Pančićevoj ulici. Nema starosnih granica, svi su dobrodošli. Obezbeđene su kese za skupljanje otpada i rukavice, na vama je samo da ponesete dobro raspoloženje.

Akciju „Očistimo Donji Dorćol!“, zajedničkim snagama organizuju Mikser festival i Trash Hero Beograd uz podršku Ekostar Paka, u saradnji sa gradskom čistoćom koja će pokupiti skupljene količine otpada.
Prijavite svoje timove! Timovi će biti raspoređeni u tri zone Donjeg Dorćola. Biće dodeljene nagrade za najvrednije. Najduhovitija imena timova će takodje dobiti nagradu. Nakon akcije, svi idemo u Beogradski Market koji se nalazi u ulici Žorža Klemansoa, gde će biti dodeljene nagrade, a svim učesnicima biće pripremljen veliki kazan pasulja uz proslavu i druženje!

Napomena:
Nismo zainteresovani za političke zloupotrebe skupa, skup isključivo gradjanski i aktivistički!

Prijavu sa imenom tima i brojem članova pošaljite na donjidorcol@mikser.rs


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.